Uppdat: Ryssarna kör hårt; Boris missilhotad

Ryska från Sibirien har inga problem med vinterbadande i Medelhavet

-Inga markstrider…

Boris klagar nu över att Putin hotat England, och i TRNC finns många britter, och ryssar. Det är nog de två största grupperna och det de har gemensamt är att de har sina egna frissor, bagare, veterinärer, möbelhandlare, etc.

Vi hade ett par britter som öppnade ”Café Deli”, som betyder Café Delikatess  på engelska, men ”Café Galen” på turkiska.

Det verkar inte som om Boris förstår varför ryssarna utlovar missiler över London. Jag är av ideologiska skäl 100% säker på att det gör de för att markera att väst kommer inte att få sina hett efterlängtade markstrider. Ska det bombas så blir det Boris och hans kompisar som bombas, inte vanligt folk.

Det är en direkt repris på många sätt av metoderna som användes under Kubakrisen i början av 60-talet då ryssarna stoppade ww3, den gången.

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.