Vi har unga nu som tar livet av sig, sätt stopp för deras fantasier

tv

Jag hör talas om självmord för ofta, och jag gissar att bakom ligger en tro på att vi alla ska dö, vi ska grillas inte minst av 5G, klimathotet, osv. Jag skulle vilja reda ut hur många som dödas av MSM respektive av alt-media.

Just nu är jag väldigt glad för att jag inte har tonåringar hemma…
Jag har stoppat bra många självmord bland tonåringar i mina dagar, och har du Frkn Depp i din närhet kan du testa min variant, som jag fann framgångsrik.  När de fantiserar om sina självmord, ser de sin egen begravning framför sig, hur folk ska stå där och ångra sig, för vad de gjort; mamma, pappa, och i fosterbarnens fall även soss…

Jag brukade dra en rövarhistoria, något dygn efter det att jag sniffat självmordstankar och man ska vara snabb eftersom tonåringar är impulsstyrda, och så sa jag på en vanlig middag att jag hade läst om en ung som tog livet av sig, och som blev blåst.

De som har självmord i huvudet svarar genast!
-Blåst?!? Vad menar du!?!
-Ja, ungen såg ju sin begravning framför sig, och där skulle de stå då alla som skulle straffas, men när vi begravs är vi ju inte riktigt med där och ser och upplever det, så det blir ju ingen vidare hämnd, måste jag säga.

Är de något de inte vill i 16-årsåldern så är det att bli blåsta.

Jag är, som sagt, glad för att jag inte har tonåringar hemma nu och jag inser också att det finns vuxna som är beroende av slasket som vräks ut, och deras barn kan inte ha det lätt. Det hela understöds dessutom av hela Gretashowen.

 

The Algorithm Is Too Powerful: Social Media Has More Control Over Us Than We Know!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=5WpKsiyq9K0

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.