Var vaksamma nu

persson e

https://www.youtube.com/watch?v=8PzMzoGBluk

Nu kommer varningar ifrån JP Morgan ang. den planerade kraschen, och många säger att ”Svensson lär inte vakna innan han inte har mat på bordet” och vi är nog snart där, och planen är då att ett inbördeskrig ska bryta ut där ”rebellerna” kommer att visa världen att ”Sverige / Europa behöver verkligen hjälp.”

Vi har konstaterat att den förre s-ledaren är bekymrad, över alla som vill ha asyl framöver, och att det är lite svårt att få ihop det hela eftersom krig saknas vilket precis ”alla” inklusive FN vet utom svenskarna.

De som kommer att behöva äkta asyl längre fram är nog vi själva, och jag är rätt säker på att just svenskarna kommer att få stora problem med det bland annat på grund av det som ligger bakom att vi kallas för ”hycklarnas land” utomlands.

isisVi vet också att de äkta flyktingarna är scapegoats för det som komma skall och det är en ekonomisk krasch som man då kommer att skylla på dem.

Vi – Europol – vet också att alla som har huvud av dem har lämnat Europa då de förstod att kontinenten är nedsölad med ISIS-folk. Vi såg häromdagen att de har börjat sätta sina barn i säkerhet i hemländerna redan i våras.

Det har aldrig varit frågan om att hjälpa några flyktingar, och den ström som kommit upp på senare tid är till 97% män i vapenför ålder.

isis

De som utomlands kommer att kallas för ”rebellerna”. Jmf tramset före invasionen av Libyen.

Det är krig, vi måste acceptera det nu”, skrev en nyttig idiot på Aftonbladet då den internationella kriminella rånarligan drog igång där. Lär hon skriva det när de ger sig på oss? Det är krig, vi måste acceptera det nu” Förmodligen inte… hycklarnas land.

År 2010 skrev jag om de första tecknen, och jag minns att jag hade med videon till vänster där EU beskrivs som en supermakt.

Jag tänkte; det där kommer man inte att gå med på
Det skapades sen restriktioner mot Ryssland, som enbart slog mot Europa, så vi har varit i krig sen minst år 2010 på alla möjliga olika fronter.

soldtVanligt folk ska se upp nu lokalt; dels är det livsfarliga ISIS-soldater inne i Europa, och vanliga normala utlänningar ska se upp för aggressiva svenskar.

Proffs har varnat för att narcissismen lär explodera
I de intervjuer som är gjorda med ISIS-soldater är det rätt genomgående att de har mördat x antal hundra och våldtagit x antal tusen kvinnor, de gapar och skriker om koranen de aldrig läst, och när de får frågan varför svarar de;
– Pengar.

Man kan inte manipulera folk om man är otrevlig

https://www.youtube.com/watch?v=jjaitWUEPPE

Jag själv hade besök av en ledande ”sanningssägare”, som jag haft en trevlig kontakt med i åtta år samt också hjälpt för länge sen med några texter, och som helt otippat stal av mig, och det kan man ju inte tro i förväg att ens någon ska kliva in och stjäla ens sminkspegel.

n
Min attityd mot smitare och dramafolk

Men det var nog en passivt aggressiv narcissist vars ena mask då är; jag älskar minsann sanning…

De kan bara hata eller älska, och de är spontana som ettåringar, och jag uppfattades helt säkert som ”kall”. Blir ju så då man inte låter sig förledas eller förföras av dem.

Den andra masken var möjligen att det rörde sig om en wannabeeförfattare så vederbörande ville väl ha en trofé med sig hem.

Känns rätt typiskt att just en spegel ryker eftersom en passivt aggressiv narcissist vill projicera ut sitt enorma självhat, modershat, hat mot allt och alla och sen spegla sig och ”se” sig själv som en snövit drottning eller kung som alltid är ett offer.

Jag har frågat efter min spegel – inget svar, och det är så de jobbar. Ärliga människor, som vill andra väl, säger som det är och mixtrar aldrig.

Men jag tror de blir just vanligare och vanligare
Jag har en kollega inom IT-branschen som tycks sitta fast i ett samarbete med en riktig bedragartyp, blir så om man är snäll, och det är inte jag i mötet med dessa utnyttjare. Jag blir en stenstod.

Är säkert enorma mängder projiceringar igång kollektivt, och många våldsverkare och allmänna snedseglare söker sig helt säkert till höger- respektive vänstergrupper för att få alibin att slåss nu eller – för all del – stjäla.

Men nån räddare av vårt land var det ju inte jag hade besök av
Lena Holfve är hopplös, det har min redaktör sagt därför att jag skriver för mycket slang, så det är säkert sant. Men det är nog så; man måste vara vaksam därför att de energier som är igång, den rädsla folk känner djupt inne i sig, drar igång galenskap.

tysklStuderar man den så kallade ”sanningsrörelsen”, också kallad de ”högerextrema” som bloggare som Jan Milld, han är i verkligheten en ganska typisk sosse vill jag nog påstå efter rätt många timmars samtal för några år sen, så är de helt inne på att om alla bara röstar sd eller AfS så är riket räddat.

Men detta gäller hela Europa, och har inte speciellt mycket med Sverige att göra enbart och som är jämförelsevis lugnt, mer än att man säkert vill åt vårt uran.

Mest illa ute förefaller Frankrike och Tyskland vara. Jag funderade på att åka tåg igenom hela Europa nyligen men avstod enbart av säkerhetsskäl.

2013 hade jag med denna röst:
Rothchild+Corporations+EU politicians+ every country in debt+enslaving the population,so bunch of people can live in castles with billions in banks( at least) and telling the poor people how long the cucumber should be and how much grapes they should produce!!!

Thats what we end up with in 21 century! ”Come to our Union,and we will protect you,and give you markets for your production,if you pay member fee” ..and ”You want to have high standard life? We can give you 10 billion loan,enslave you with rising taxes and interests and flood your markets with Chinese products” That is exactly how i knew the mafia rules,when i grow up with them in the early 90’s..,but mafia was far more general with just 25% tax,while the taxes in some countries can reach up to 60%!!! So i am asking..how people of Europe and their politicians,heads of proud countries with heritage and history,survived wars,attacks,invasions and so on,let bunch of greedy bankers and spineless politicians to ENSLAVE and DESTROY something,that we had for centuries??!! The world has never seen GENOCID of such enormous scale!!

De passivt aggressiv narcissisterna gillar speglar:

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Intressant med narcissism. Minns för några år sedan när fenomenet selfies var så populärt. Det lanserades till och med en sticka så man kunde plåta sig själv på avstånd. Minns en känd bild där tre ledare, Danmarks dåvarande statsminister Helle Thorning-Schmidt tror jag hon heter, satt med David
    Cameron och Obama och plåtade sig själva tillsammans och skrattade och hade roligt medan Michelle surade bredvid. Narcissismen har definitivt ökat dramatiskt dom senaste 10 åren. Kan man inte komma med i dokusåpor typ Robinson, så kan man alltid satsa på att bli YouTube-kändis. Att bli atomfysiker eller läkare duger inte längre. Kändis ska man bli. Det är det som betyder nåt. Om man sedan kan nåt eller inte är egalt. Sitta och tycka framför en web-cam om ditt och datt, även om man inte ens har en susning om ämnet man talar om. Men man ”är ju någon” om man får tillräckligt många följare och likes på sina videos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.