Välkommen till framtidens bostadsvalsmetod

Skärmavbild  kl

När vi väljer nya bostäder nu undersöker vi möjligen sådant som kommunikationer, skolor, butiksutbudet etc och själva bostadens utsikt, standard, kostnad och läge.

Vi tar inga energihänsyn eftersom energier ”inte finns”, och de styr allt
Om vi har köpt Siwerts påstående i boken Folksjäl att fönstret mot omvärlden i Sverige är helt stängt, vi kan inte läsa av omvärlden, så börjar vi närma oss nån form av förståelse inför tanken att om jag sätter mig i ett plan, och jag tar mig upp, tar det inte lång tid innan även jag blir utlandsblind. Ändå har jag samma namn som förr, ålder, intressen, kunskaper… spelar ingen roll!

Om jag skriver en dag att nu ska jag åka till Peru i ett halvår ska ni inte bli förvånade om jag fyra månader senare meddelar att nu tänker inte jag skriva ett ord till i lenaholfve.se-domänen. Ändå har jag samma namn som förr, ålder, intressen, kunskaper… spelar ingen roll! Men plötsligt är jag helt ointresserad av det som förr intresserade mig, tvärt! Räckte med att jag kom till Lima!

Du ser en massa streck i min energikarta, och du ser att många av dem går igenom Saudi
Skärmavbild  klJag har aldrig varit där, inte mer än timvis på flygplatsen fem, sex gånger, men jag förstår, eller upplever att jag förstår, hur de t.ex. tänker. Jag gillar vänner därifrån skarpt.

Jag kan bli less när svenskor brakar ut och gastar om att kvinnor i Saudi har inte fått köra bil eftersom jag vet dels varför, plus att de flyger ofta, dvs de har egna små plan eller helikoptrar. Kamelens tid genom öknen är förbi…

Om nån skulle titta in här, och fråga dig;
-Men, varför har hon sån koll på Saudi!?!

Då vet du svaret nu;
Skärmavbild  kl-Lena har enorma mängder energier som väntar i just Saudi, och om hon åker dit. Saudi är som en magnet…
-Men, har hon verkligen varit sju år i rad, varje vinter, i Indien?!?
-Jepp, energin där passar henne lysande!

I framtiden kommer vi att mäta energierna innan vi köper ett hus, åker bort på semester, väljer pensionärsland och du kommer få helt andra samtal.

-Hon flyttade från Södertälje för att få kontakt med barnbarnen.
-Jaså, närmre avstånd?
-Nej, energierna i just Södertälje stängde henne ute ifrån den yngre generationen, och så snart hon kom till Tumba löste det upp sig!

-Tågluffa? Genom sju länder? Njä, det vet jag inte om du får hur som helst. Vi får väl kolla in energierna först!
-Jo, huset är väldigt vackert men vi måste reda ut energierna först innan vi bestämmer oss.
-Jag kan inte ta det jobbet, jag kommer att explodera dagligen där, och bli osams med alla.
-Åk till Afrika du, ser ju väldigt bra ut!

Jag får ofta frågan hur jag kan hitta material ingen annan hittar, och här har du energierna för mig i just Kyrenia:

Skärmavbild  kl

Jag behöver väl inte påpeka att sociologin måste falla först?
Eller att vi inte har den här typen av författare längre sen den stora slakten i början av 90-talet.

Alan Watts. Alan Wilson Watts (6 January 1915 – 16 November 1973) was a British philosopher, writer, and speaker, best known as an interpreter and populariser of Eastern philosophy for a Western audience. Born in Chislehurst, England, he moved to the United States in 1938 and began Zen training in New York.

https://www.youtube.com/watch?v=Se7TXYAPP9U

https://www.youtube.com/watch?v=UYYUmK5jglM

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

8 kommentarer

 1. Hej Lena☺️

  Hur gör jag för att göra en sådan energi utredning,har du ngt tips redan på sidan kanske. Ha en fin dag//Alexander

 2. I Tjeckien vet jag att detta med att undersöka ett hus innan köp – intresse växer. Ett hus:s energier sitter i väggarna i ungefär 600 år, givetvis så är de äldsta energier svagare.
  Det vanligaste är att det hände händelser i huset som t.ex. att någon blev allvarligt sjuk och varken familj eller den sjuke ville förlika sig med situationen och bortgången blev utan att acceptera det inträffade. Då är det mycket vanligt att själen av den bortgångne finns kvar i huset. Jag är av den uppfattningen att det räcker att vara starkare i sin uppfattning av livet och eventuellt tala om för den bortgångna själen att det finns möjlighet att vandra till ljus, att det finns ett annat sätt att se på tillvaron. Jag är inte så mycket för att hjälpa till aktiv till ljuset bara ifall det skulle bli akut på något sätt. Alla har rätt till sin egen utveckling i sin egen takt, så även själen efter en traumatiserande situation. Att låta sig traumatiseras är också ett val. – Ovanstående är av egen erfarenhet.

  Ett hus som jag köpte från tidig 1900 tal, där kände jag energi efter två gamla tanter som levde där tillbaka i tiden, två ägare hade huset efter dessa tanter. Jag kände lukten av dom. Det tog mig ett halvår innan jag övertäckte deras energi med min energi men jag gjorde ingenting aktivt, mig stör inte detta.

  Det som jag ha svårt med ifall det hände självmord eller mord i ett hus som jag sedan skulle bo i. Där skulle jag inte vilja flytta p.g.a. de starka energier som utlöses vid sådana händelser. Det går givetvis att neutralisera men jag skulle ändå undvika ett sådant hus.
  En gång när jag gick förbi en sådan plats där någon hängde sig har hela omgivningen snurrat runt och jag mådde plötsligt dåligt tills jag kom förbi den platsen.

  Vad beträffar länder – där människor förstår varandra och respekterar varandra och lever autentiskt med sitt inre finns det alltid bra energier överallt på jorden.

  Ifall man är van att meditera i tysthet då kan man expandera sitt ljus i varje utrymme i huset och på så vis hela energierna där. Det blir så kallad passiv anpassning av huset efter sig själv. Aktiv är när man letar efter andar och händelser fast jag personligen vet inte vad man skulle tjäna på det. Har det hänt däremot ohyggliga handlingar borde man känna detta i förväg och undvika ett sådant hus.

 3. Vad beträffar energier globalt sätt på olika platser på jorden så är det samma sak som med energier i huset. Dessa kan ändras beroende på hur människor ändrar sina energier och ledstjärna är respekt för varandra, varandras skapande och vänlig inställning till livet.

  Globalt sätt kompliceras detta av det faktum att natur – livsvillkor på olika platser på jorden varierar kraftigt. Dessa villkor formar sedan inställning till livet och omgivning som i sin tur formar de energier som sedan en sådan plats utstrålar. Eskimåer uppe i norr kommer alltid att sända ut en annan energi än afrikaner som bor i 30 gradig värme året om. Därför kommer någon att trivas bland eskimåer eller afrikaner och någon inte.
  Här beror det på en egen inställning till livet och hur pass mycket man är en tillåtande iakttagare eller är man en människa som retar sig på allt som inte är gjort enligt ens egen uppfattning.

  Energier i Sverige har förändrats därför att människor i allmänhet inte lever efter sitt inre. Ute anpassar de sig till den allmänna uppfattningen och preventivt kontrollerar de sig själva för att undvika repressalier och i det dolda är samma människor någon annan med helt annan syn på livet. Detta är de sämsta energier därför att äktheten och självkännedom är grundvillkor till att bygga bra energier i ett geografiskt område.

 4. Under min uppväxt lärde jag mig att den ökända änglamakerskan Hilda Nilsson hängde sig i sin cell på Landskrona Citadell, som användes som fängelse så långt fram som 1940. Dom sista decennierna som kvinnofängelse. Hur som helst påsyås det att cell nr 5 är extremt hemsökt och att andra fångar var rädda för att hamna i cellen. En dansk prostituerad skall tom ha blivit galen och fick spendera resten av livet på mentalsjukhus hemma i Danmark. Detta var 1917. Brotten begicks dock i grannstaden Helsingborg. Detta visste jag sedan gammalt. Nåt som jag lärde bara för några år sedan var att huset där brotten skedde i, där spökade det så mycket att dom tvingades riva hela kåken. Vad som hände med resterna vet jag inte. Förmodligen har dom använts till byggmaterial igen. Förhoppningsvis blev det så utspritt att dom negativa energierna har blivit försvagade.

 5. Ja, energierna på en plats kan vara extrema. Jag var själv inen i ett hus som var till salu och jag kände att det var enormt kraftiga negativa energier i huset och jag utredde frågan en aning. Förra ägaren hade hängt sig där.

 6. Snacka om synkronicitet! Max en halvtimme efter att jag skrev förra inlägget dök namnet Hilda Nilsson upp igen, på Samhällsnytt av alla ställen. Är ingen novis av att ha upplevt synkronicitet. Det och deja vu har väl följt mig större delen av livet. På 90-talet tilljom det näraliggande fenomenet mandela-effekten. Även om jag inte hade ett namn för det förrän 4.5 år sedan.

  https://samnytt.se/projekt-for-att-lyfta-fram-betydelsefulla-kvinnor-valde-en-seriemordare/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.