Våldtäkterna

isisindia
Jihadister gripna i Indien
Skärmavbild kl
Klicka

Jag gissar att ”ingen” tror på uppgiften att våldtäkterna inte hör samman med främlingar dvs. flyktingar som har kommit in i  landet.

En studie är gjord som går ut på att de hänger inte samman med flyktingarna.

Gör de nog inte heller för det ökade antalet hänger främst samman med att vi fick en ny lagstiftning så det som förr hette ”sexuella trakasserier” är i dag ”våldtäkt”. Assange t.ex anklagades för att medvetet ha trasat sönder en kondom = våldtäkt idag.

Däremot har vi en del krigsvåldtäkter, jag har läst ett tiotal förundersökningar och är helt säker på att de var det, och det bekräftas av poliser som talat om att ”vi har fått en helt ny typ av sexualbrott”.

isis girlsMan anser att de ökade från 2015, och  i december det året påstods ISIS meddelat att de ämnade våldta sig fram vilket de gjort hela tiden i Syrien, Irak, etc.

Det är svårt att tro att inte krigsvåldtäkterna hänger samman med just ISIS ”löfte” att iscensätta dem. Svensken är i mina ögon i det närmaste helt isolerad, och känner nog inte till det alls.

Malmö har kollats upp, och man påstår att de har aldrig haft så lite brottslighet på 17 år.

isis eJag kommer inte faktagranska dessa påståenden utan publicerar dem främst för att demonstrera just isoleringen samt den propaganda som existerar allt vildare där MSM kör Kriminalnytt med väder dygnet runt. Vi ska bli besatta av kriminalitet, och det är redan hemma om vi ser till försäljningen av deckare.

Bilden högst upp föreställer ISIS-män gripna i Indien, som har stora, stora ISIS-problem, men där talar man om dem, och alla är medvetna om att de kidnappar unga, våldtar, bränner ner, osv.  Bilden till höger är ifrån en av ”miljoner” demonstrationer mot ISIS.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.