Vad kommer att hända?

[:sv]Illustratör: ateljelugnet.se[:]

Igår såg vi hur enormt mycket pengar det ligger i sjukdomsindustrin, och att det finns ingen som helst vilja att bota folk.

De jag har mött har varit sjuka i 20-25 år, inte ovanligt alls. Svenskan till höger är en och samma person, före och efter, och det som skiljer är 1,5 år ungefär med indiska metoder dvs. riktig läkekonst istället för den kemiska som vi har. Hon hade varit sjuk i 25 år. Du hittar fler på utmattad.net.

Vi förstår då bättre såna här nyheter
”Weleda har sålt antroposofiska läkemedel på dispens i årtionden, men den 1 september 2019 löper den ut, utan möjlighet till förlängning. Det har gjorts många försök att påverka beslutsfattare  för att möjliggöra en fortsatt, anpassad försäljning, dock utan resultat.”

Vi förstår bättre varför jag inte alls får nåt stipendium av hjälpindustrin
Jag kallar den för ”hjälpindustrin”, och jag har tidigare beskrivit att den unge som får en skyddstillsyn i 18-årsåldern har egentligen fått livstid, därför att det är en industri vars mål är förtryck och det är inte frågan om nån hjälp.

Utmärkande för hjälpindustrin är att de vill inte bli av med sina klienter
Låter det sjukt? Det är sjukt. Sverige är en mycket sjuk stat. Den bärs upp av människor som ingår i Sveriges tredje förstörda generation, och man måste vara djupt medberoende för att passa in i hjälpindustrisystemet, och sista steget i en medberoendes utvecklingskurva är mord-självmord.

Alltid, mord eller självmord
Vi talar aldrig om ”medberoendemord” eller ”medberoendesjälvmord” varför fenomenet är i princip okänt i Sverige. Första gången jag såg sambandet var vid ett studiebesök på Hazelden i USA som jag besökte i början av 90-talet, om jag minns rätt, och de låg då minst 100 år före oss.

Minst 2,5 – 3 miljoner svenskar ser ut så här

Denna grupp antas vara runt 2,5 – 3 miljoner, och de ”finns inte”, och möter du en ser du i princip bara symtom.

Hela den internationella symptomlistan för medberoende på svenska bör kännas som en aha-upplevelse för varje ej insjuknad svensk. Men den gruppen är nog inte större än 1,5 miljoner gissningsvis.

Ett av symtomen är att allt normalt blir onormalt och vice versa. Därför är vi ett tvärtomland som bärs upp av numerärt för många medberoende.

Därför kan man knappt berätta utomlands om röran hemma därför att folk tror inte sina öron ändå.
-Släppa in ISIS-soldater?
-Se dem som en resurs till försvaret?
-Legalisera deras flagga?

De är således på väg nu mot sitt slutmål i en hel ganska stor generation
Vi står nu inför en systemkrasch – kan komma i morgon eller gå långsamt och spänna över flera år – och som kommer att skyllas på flyktingar – och som handlar uteslutande om att detta kollektiv når sin slutpunkt och konsekvenserna av att de ens existerade.

Får de som de vill kommer de ta in 500 miljoner kineser också, som ”det är synd om”, och de ville kriga i Libyen ”för att flickor ska få gå i skolan”. Allt ursjukt, allt väldigt, väldigt knepigt du ser – som pressen flödar över av – kan man mycket snabbt leda till denna grupp som är beroende av kaos.

De är lika beroende av kaos som heronisten är av sitt heroin, och inte nödvändigtvis i sitt eget liv. Det går så bra så att skapa kaos i andras liv t.ex. i hela det svenska folkets liv.

Hur kommer det att gå?
Den grupp som är runt 40-45 år nu sjunger på sista versen, vilket alltså är meningen eftersom deras slutmål är mord – självmord, och där jag befinner mig nu finns ingen. Med sista versen menar jag att de kollektivt är mycket, mycket nära slutstadiet nu.

Du har enorma mängder runt dig om du befinner dig i Sverige
Jag har mött en svensk tjänsteman, som har en ytterst märklig presentation av sig själv på Facebook… Man behöver inte var raketforskare för att förstå vart hon är på väg, och att det rör sig om en med mycket, mycket låga frekvenser.

Målet med mig var att skapa kaos i mitt liv vilket aldrig lyckas när denna grupp försöker nått. De vill att man ska reagera; skrika, gråta, be, böna – kaoset ska alltså redovisas – och jag regerar aldrig.

Gör jag något, så är det att jag agerar, varför hon har inte fått nått alls av mig. Ingen ilska, ingen upprördhet, inga hot, inget kaos, ingenting.

Man kan lätt bli medberoende till en medberoende
Eftersom jag är författare till klassikern ”Botten Upp” så är det svårt att dra in just mig i cirkus.

Men utifrån mina 40 år långa studier i ämnet är jag rätt säker på att dessa 2,5 – tre miljoner kommer att starta ett enormt chicken race, och de kommer att skapa mer kaos än vi redan har, tills de bryter ihop, för det gör de.

De kommer inte klara av att frekvenserna förändras över hela klotet nu.

De lär bli mer och mer syn- och hörbart helgalna
I Sverige sägs att det inte finns nån bot, för detta psykiska tillstånd som det är frågan om, men det är inte sant, se video 3+4.

Roten anses vara att ett falskt själv skapas tidigt, och det sker i princip med alla numera och formandet av dem kallas för svensk barnuppfostran, svenska dagis och svenska skolan. Man knyter det enbart till att det skulle utvecklas om du lever för när en kemiskt beroende. Det är utvecklat långt innan du ens gör det, och har inte med den kemiskt beroende att göra alls. De söker sig till folk som ger dem deras åtråvärda kaos. Vill du ha totalkaos ska du absolut bo med en aktiv narkoman.

Räkna med fler aparta händelser och uttalanden
Räkna med att den isolering, som ingår i symtomlistan, blir värre och värre. Klimattjafset är ett mycket bra exempel på denna tok-isolering som nu är synbar på riksnivå och i ett stort kollektiv.

Det är väl minst fyra år sedan senaten i USA avslutade sina hearings om saken, se video 1, och ”alla” på hela klotet vet att det där var årtusendets största bedrägeriförsök.

Hur läser du rubriken avseende killen till höger som fick en elräkning, pga klimattjafset, på 18.000:- och som blev chockad?

Hur tror du att jag uppfattar vad som har hänt honom?

När tar eländet slut?
Den dag Sverige har noll procent medberoende. Inte en dag innan. No way.

Är du drabbad själv, se film 3+4 -, det finns bra metoder i dag att ta sig ur, utomlands, och tro mig; Det är en fråga om liv och död, om du är drabbad.

 

 

 

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

4 Comments

  1. Mina goda råd:
    Släng ut TV:n (detta är A och O)
    Prata med dom som är äldre. De har minst risk att ha drabbats av hjärntvätt. Dessutom är det mycket givande och man lär sig mycket.
    Tänk själv.

  2. Jag trodde först att jag hade misslyckats. Registrerade men när jag tryckte på aktiveringskoden fick jag felmeddelande. Jag är inte IR-kunnig men det funkade till slut ändå. Ska golla det där med prenumeration. Får jag felmeddelande så kontaktar jag via email istället.

  3. Säg till direkt. Du reggade dig för flera dagar sen och då hade jag en bugg jag borde ha upptäckt, men gjorde inte, så de första 6-7 dagrna var det strul. Sen byggde jag om hel rasket till fyr en morgon… och nu rullar det.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.