Vad gör en världsberömd terrorist i Stockholm?

usa

Vad gör Massomeh Ebtekar i Stockholm???  Ebtekar var en av ledarna och språkrören för attacken mot U.S. ambassaden i Teheran efter revolutionen 1979, se video nedan. Hon kallades ”Mary” av media och är väl vice president i Iran idag. Måste man lida hela livet för att man tillfångatog 66 människor? Ja, faktiskt. Den handlingen säger en hel del om ens karaktär, och även om människan mognar brukar karaktärer snarare förstärkas med ålder.

Den våldsamma ockupationen av USA:s ambassad i Teheran, då sextiosex USA-diplomater togs som gisslan, ger alltså ett CV för att bli makthavare i Iran och åka till Stockholm för att prata om jämställdhet.

Värd är Margot Wallström
40 muslimska länder jobbar häcken av sig för att bli av med ISIS-folk, deras sympatisörer, deras våld och terrorism och Margot bjuder på kost och logi? Den svenska folkviljan är inget som bekymrar Wallström.

nalinSå, det är Irans ”muslimer” som ska sätta agendan i Sverige samman med den terroriststämplade organisationen Muslim Brotherhood?

Läs också artikeln; Nalin Pekul har ryggrad men är förrådd
Pekul har lovat att ingen kan tysta henne, och det får vi väl hoppas att ingen klarar av.
Nalin är före detta socialdemokratisk riksdagsledamot (1994–2002).
Hon var ordförande för s-kvinnoförbund 2003–2011.

Pekul: ”Jag utmanar starka krafter”, Dagens samhälle, 30 oktober 2014

Secrets behind strong ties that bind Iran with Muslim Brotherhood

Saudi Crown Prince: Evil triangle is Iran, Muslim Brotherhood …

Europe is importing a civil war

 

https://www.youtube.com/watch?v=eBX0pjmzK4I

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.