Nalin Pekgul har ryggrad men är förrådd

nalin

Nalin Pekgul  skriver: I onsdags tog Arbetsdomstolen ställning i ett principiellt viktigt mål. Konflikten gällde om en anställd kan anses ha blivit utsatt för religiös diskriminering. Parter i målet var Fackförbundet Unionen och Kunskapsskolan. Bakgrunden är att en muslimsk kvinna inte fick fortsätta som vikarie på en skola när hon vägrade skaka hand med en kollega. Unionen ansåg att kvinnan har blivit diskriminerad på grund av sin religiösa tro. Arbetsdomstolen avslog på onsdagen kravet på diskrimineringsersättning och menade att skolan hade agerat rätt i frågan.

Trots utgången i domstolen känns det sorgligt att samhällets kunskap om islam är så liten att ett fackförbund tror sig bekämpa diskriminering av muslimer när det i själva verket handlar om att stärka islamister. Läs mer

Nalin är välkommen hit till Norra Cypern men statsministern kan däremot inte komma in med sina vänner
statsministern
Däremot kan statsministern mycket väl troget tjänat och fortfarande tjäna rollen som en nyttig idiot åt Brödraskapet och andra krafter. En ofta ofrivillig roll som återfinns i all politik och underrättelsetjänst. Om det är så är statsministern låtanden och göranden mycket medvetet styrts av andra krafter som han själv inte förstår sig på eller är medveten om – då blir hans nuvarande positionering och uttalanden begripliga och förlåtliga.

Är däremot statsministern medveten om vilket spel han spelat och spelar med i kommer skeendena i ett annat ljus.  Läs mer


Statsministern kan nog inte ta med sig sina vänner till något land i regionen

Här i regionen har man inga problem med ISIS-folk – Muslim Brotherhood och allt vad de nu kallar sig dessa fanatiker – eftersom de är olagliga och grips om de sätter sin fot på ön.

Banned in Syria, Muslim Brotherhood members trickle home – Reuters   /  Bahrain FM: Muslim Brotherhood is a terrorist group | Bahrain News …   / Egypt court bans Muslim Brotherhood’s political wing – BBC News / Saudi Arabia declares Muslim Brotherhood ’terrorist group’ – BBC News  / The Muslim Brotherhood’s Ties to ISIS and Al-Qaeda | Counter …

Jag såg en kvinnas text på FB, och hon skrev;
”De kan väl åka till sina muslimska länder!”
– Nej, det kan de inte. De kommer inte ens in.


Jag tror inte att det finns en svensk som inte reagerar
Tex över gapandet att flickor inte får ha idrott, får inte visa knäna, ska gå i svarta tält, bla, bla, bla.
isis ptiDet är bland annat därför de inte släpps in här på ön. Men jag gör också stora ögon då de tillåts i Sverige och att t.ex. domstolar ger dem tillåtelse att använda sin ISIS-flagga och nu kom den dom Pekul med fog reagerade över.

Frågan om uppsåt börjar bli högaktuell
Är däremot statsministern medveten om vilket spel han spelat och spelar med i kommer skeendena i ett annat ljus.  Läs mer

Hela den utmärkta artikeln handlar om hur socialdemokaterna metodiskt stöttar Muslim Brotherhood och de har också tillgång till SvT och SR och det känns som om det är hög tid att utreda uppsåtsfrågan.

Vet statsministern eller inte?

saudi
Baskettjejer i Saudi
marmain
Äkta kvinnliga poliser i Saudi

Jag får väl sätta mig ner nån dag och skriva till honom, så diarieförs det och då vet han officiellt, att han stöttar den terroristorganisation som 40 muslimska länder  kommer att jaga över hela världen.

Jag kanske ska skicka med en bild på baskettjejer i Saudi innan han får för sig att flickor i Sverige inte ska få ha idrott?

Ta med en bild på kvinnliga poliser innan han börjar spöka ut de svenska kvinnliga poliserna i vad han tror är hänsynstagande mot ”muslimer”.

n
Skriva innan alla poliser ser ut som propagandapoliserna gör

Vi kanske borde sala ihop en julresa, så han får fira jul här nere, innan han ställer in den svenska julen?
Men då får han komma utan polarna för de kommer, som sagt, inte ens in. Egentligen ska han inte komma in heller som sympatisör eftersom det är olagligt att vara det.

Norra Cypern har förhöjd säkerhet vid flyget och alla hamnar för att slippa dem, och Saudi har byggt en 600 mil lång och mycket bred mur av samma skäl.

Men statsministern har dem i knäet, och det kan sluta med att precis alla utom statsministern och hans kompisar flyttar till länder som är ISIS-fria.

Så, visst börjar det bli dags att utreda uppsåtsfrågan. Vet han, eller vet han inte?

Svenska judar: Israel är säkrare än Sverige  /  Christian refugee returns to Syria because Europe is flooded with ISIS  /  Rekordmånga svenskar flyttar utomlands |

’ISIS is the enemy of Islam and Muslims’ – Imam El Sadi on behalf of …

 

https://www.youtube.com/watch?v=rYedKXpb5mo

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.