Löfvens miljoner och dubbelliv

Arbetet liksom Proletären är två av de få tidningar som jagar i maktens boning;  Är Stefan Löfven verkligen en kulturell idiot? – Arbetet.

Då jag hade en författarkollega här spånade vi runt frågan om SL är korkad eller inte. Jag personligen skulle gå på bankkontona om jag satt i en domstol och skulle försöka reda ut vilka som är aktiva agenter respektive nyttiga idioter. (Saabs vd: ”Sverige är ockuperat av främmande makt”).

Hur många miljoner eller miljarder får man om man slaktar arbetarpartiet och facket i Sverige?

Utomlands anges att SL har snott ihop 79 miljoner
Stefan Lofven is the Swedish politician from the Social Democrats and served as the Prime Minister of Sweden since 2014. He worked as the welder before he become the trade union activist and then becomes the chairman of the IF Metall trade union and in 2012 he elected as the leader of the Social Democrat. Since he becomes the prime minister he formulated the domestic policy and resolved he European migrate crisis and also established the foreign policy show willingness the recognized the State of Palestine. Stefan Lofven estimated net worth is US $ 9 million and he is ranked at No. 5 in the list of top 10 richest politician of Sweden. Källa

Jag antar att Löfvén har sina pengar just utomlands
Själv säger SL: På frågan ”Är du rik?” svarar Stefan Löfven nämligen: ”Jag har det ganska bra…Nej, jag tror inte man kan säga rik på det sättet, inte miljonär. Det är jag inte”.

Faktiskt oklart om Stefan Löfven är miljonär | SVT Nyheter

Man har letat efter hans pengar inrikes, och hittar inga, och då tycker SvT att miljonerna inte finns och så fungerar den naive svensken. Vår nationella naivitet är ett stort hinder, och det faktum att vi går på vad folk säger, inte på vad de gör.

(Vill man veta någonting om Sverige idag gör man klokt i att kolla just i pressen utomlands.)

Numera är folkomröstningar inställda, och det ryktas om att s-kongressen ska styras mycket hårt. Migrationsfrågan påstås bli tabu. Det förvånar mig inte därför att SL:s största uppdrag är att slakta arbetarrörelsen. Man kan inte dumpa lönerna längre fram annars. Det är nog ett hårt jobb att få gamla sossar att lämna partiet.

Migrationen anses vara den fråga svenskarna toppar viktighetslistan med.
Löfvens svar: Stefan Löfven: Slutsnackat om migration

Politisk teater i regi Stefan Löfven Proletären

Även facket ska sänkas
Det ingår alltid att facket och arbetarpartier ska krossas då man bygger en fascism. Du kan omöjligt dumpa lönerna utan.

Varning för slavarbete i Sverige – Arbetet.

Gissningsvis kommer det stora, stora fackliga och socialdemokratiska skandaler när vi närmar oss valet. Möjligt att ”arbetaren” avslöjas som en som lever dubbelliv?

Frågan är intressant om SL är medveten eller inte?  
Uppsåt eller ej? Korkad eller ej? Nyttig idiot eller inte?

Han säger själv att han är svetsare men den utbildningen avslutade han aldrig. Mellan varven påstås det att han är högskoleutbildad.

Wikipedia är nog rätt ute: ”Stefan Löfven gick tvåårig ekonomisk linje på gymnasiet i Sollefteå. Han påbörjade en svetskurs under 48 veckor på AMU i Kramfors den gick han dock inte färdigt pg a han hade för hög frånvaro, sedan påbörjade han även studier på socialhögskolan i Umeå gick där 1,5 år innan han hoppade av studierna.”

Han är i vart fall inte dummare än att han har dragit på sig en stor förmögenhet och sett till att den inte syns inrikes. SL har varit internationell sekreterare för Metallarbetarförbundet så han vet hur man tar sig utomlands.

Teaterutbildad?
”På fritiden gillar jag att läsa böcker och att gå på teater och idrottsevenemang.” ABF:s ”Vår teater” kanske fanns med tidigt? Jag hittar inga uppgifter om det.

Det blir en knäckfråga i framtiden: Uppsåt, inte uppsåt? Och jag skulle, som sagt, följa pengarna. Det lär komma en lag mycket längre fram där folk får redovisa bakåt varifrån de fick sina miljoner.

Alla blir blåsta men de sjuka är nog maktlösast

Bild 1: Petrea har just fått veta att hon är obotligt psykiskt sjuk. 2) Petrea har börjat i UMS och fått bollarna klara för sig. 3.) Möglet tränger ut. 4) Återställd, och jobbar nu halvtid.

SL:s tal till nationen
Känns som ett hån; sjuka, gamla ska vara trygga… inte fattiga… Inom UMS har vi hur många utförsäkrade som helst, och som är förgiftade.

SL leder ett land där 1,7 miljoner svenskar anses vara mögelförgiftade, och det är inte jag som har hittat på den siffran, det har Folhälsoinstitutet.

Boverket ville ha en haverikommision, och staten sa nej, och de drabbade anses lida av nån mystisk och obotlig ”psykisk ohälsa” vilket vi kan kalla för ”förakt för mänskliga rättigheter”. Läs Petreas egen berättelse om 15 års (!) sjukskrivning i onödan

 

Det är punkt 10 i schemat det jobbas på nu
Labour power is suppressed. Arbetarpartier och facket ska väck.
Löfven jobbar också på punkt 1; han provocerar fram nationalism. Hans regim har också arbetat hårt på punkt 3 genom att införa förbud för polisen att gå ut med signalement vid rån, misshandel, våldtäkter och det är för att vi alla ska anta att då är det utlänningar!

Han har också gjort mängder med uttalanden ämnade att få folk att fly s:

Löfven tänker inte avgå självmant | Aftonbladet

Stefan Löfven: Slutsnackat om migration

Löfven skyller våldtäkterna på LAS

S presenterar ny restriktivare asylpolitik

Fritjof i videon nedan vill ha feedback, och han nämner att folk inte håller med honom om att folkhemsbyggets målsättning var att råna hela folket. Jag kände en hel del s-höjdare privat på 70-80-talet, och de var utan minsta tvekan idealister, och om det var tanken från start blev de förda bakom ljuset vilket inte är något okänt fenomen att man använder nyttiga idioter. Ingen av dessa s-höjdare hade stora förmögenheter, och Erlanders fru är t.ex. snudd berömd för att hon ringde regeringskansliet, då hennes make statsministern var död, och bad dem hämta statens blyertspennor.

Sweden: Fascism in slow motion – John Ray

Hjärtligt välkommna att ge feedback per
1) Email: fritjof.adams@mail.com
2) Brev: Fritjof Persson, Östra Sandsjö 158, 924 92 Blattnicksele

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Om Lena Holfve 438 artiklar
Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös

Bli först med att kommentera

Kommentera