Stort folkligt stöd mot helvetet

fasiscm
demosds
Klicka

När alla manipulationspunkter ovan är avklarade väljer folket fascismen, och det blir grundlurat.

En av de viktigaste punkterna när man manipulerar fram fascismen, den väljer folk till skillnad från kommunismen som mer militärkuppar sig fram, är kriminaliteten.

Folk vill se hårdare tag, och det kommer de att få.

Italien är före oss, och har uppenbarligen redan de så kallade EU-poliserna i tjänst, se film nedan.

Det som chockar folket senare är det faktum att allt nog
de önskade skulle ske med gangsters iscensätts, men riktas inte mot dem, utan mot folket.

Italienarna t.ex. jublade då de hade röstat fram sin starke ledare.

Om du kollar schemat ovan, hur man bygger en fascism, ser du med all önskvärd tydlighet att det saknas det vi kan kalla för verklighet eller vardag.

Vi har sett hur polis efter polis har sagt upp sig, och även det är fram-manipulerat, och skolan t.ex. har inte fler lärare dagen efter ett val.

Det är alltid ett enfrågeparti som röstas fram och de behöver inga kunskaper alls i t.ex. företagande.

De behöver bara en enda sak; bryta deadlock samt penseranvända scapegots – syndabockarna – så är de i hamn.

Omvärlden vet att de saknar kunskaper, och du kan inte regera ett land utan, varför den drar öronen åt sig.

Min hyra betalas i dollar, och har gått från 3800:- i månaden till 4600:- i rekordfart, därför att ett kronfall kommer som ett brev på posten. Kronans värde har sjunkit ungefär jämsides med SD:s opinionssiffror.

SD pekas ofta ut som ”ett fascistiskt parti”, och givetvis är de det, men det är i princip ointressant därför att de byggs upp av alla de andra. Sverige har varit fascistiskt länge. (Sweden fascim in slow motion.)

Varför bygger man en fascism?
fascism eI princip byggs den för att plundra ett samhälle totalt och försöka komma undan med det. För nu sju år sedan utredde jag kommunernas ekonomi, långt innan det kom några flyktingar, och jag fann att många av dem kommer att gå i konkurs.

Detta därför att de har lyxiga pensionsavtal sen förr, som de aldrig kommer att kunna betala, och nästa fakta jag fann var att på 50-talet gick det åtta jobbare på en pensionär, och numera är det åtta pensionärer på en jobbare.

Märkligt nog tillsattes en utredning i samma veva med samtliga riksdagspartier närvarande, och de kom fram till att kommunalskatten måste höjas till minst 60 kronor. Anders Borg var ute i nått nyhetsprogram och kallade det för ”omöjligt”.

Nu säger en professor att han får inte den nuvarande kalkylen att gå ihop. Skatterna måste höjas med 50 miljarder. Läs mer

Jag lyssnade också på en del föreläsningar, då jag var regeringens ambassadör i kvinnligt företagande, som bekräftade mina egna undersökningar.

Bland annat sa dåvarande näringsministern Maud Olofsson till oss; ”Om vi ska klara oss (ekonomiskt, min not.) måste vi lyfta oss i håret.”

rknaFörutom trubblet med att vi har för få unga, och för många äldre, har vi omfattande mygel samt korruption som måste bortförklaras eller döljas och då uppfinner man scapegoats – syndabockar – så om man ska åka och hämta våldsverkare ifrån alla fängelser i Irak och Libyen själv.

Man använder också flyktingar för att tvätta pengar i en smutsig människohandelsbransch. Genom att sätta grupp mot grupp får man folk att på allvar tro på att vi har 250 000 fattigpensionärer för att andra har kommit och tagit vår välfärd.

Vad krävs för att ett folk inte ska torska på manipulationerna?
En sak som absolut krävs är att folk stannar upp och funderar ett steg längre, som skribenten till höger har gjort, och synar skeenden bakom scenen. 

Jag lägger ut tre filmer om Italien, som är före oss, så ser du rätt tydligt att målet är att krascha ekonomin. När det sker, och allmänheten går i taket för att det inte finns mat på bordet, så möts folket av de EU-poliser de själva bett om. Folket lär också få veta att det är folkets fel…

Det har aldrig någonsin varit en fråga om att ”hjälpa flyktingar” utan målet är att skapa scapegoats.

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

4 kommentarer

  1. Lotta Friberg-Larsson har kommenterat ditt inlägg i Vaken.se.
    den 21 augusti 17:36

    Skuldsatta nationer tvingas sälja ut sina naturresurser och inhemska tillgångar, se hur ex Nestlé är intresserad av det svenska vattnet, och hur globalistiska storjättar dreglar över svenska gruvdriften, tydligt hur agendan är lagd.

  2. Det kommer garanterat en helt ny ekonomi inom tio år gissningsvis när det nuvarande luftslottet är torpederat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.