Sharialagar införs och AI tar över?

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

En läsare gav mig en länk till en intressant artikel som handlar om att man satte toppjurister, studenter och robotar på juridiska uppdrag, och roboten vann överlägset.

I roboten ser vi absolut framtidens rättvisa jurist, som behandlar alla lika, och som inte låter sig varken mutas eller manipuleras beroende på vem som äger den…

Allt vi vet idag kan vi nog i princip skrota därför att allt kommer att förändras, och jag räknar med att Indien t.ex. kommer med kvantfysiskuppfinningar som kommer att få oss att häpna.

Vi lär opereras, sker redan, av robotar som aldrig gör fel och du lär få din blankett perfekt ifylld om nu sånna finns i morgon?

Åter till den förra juristfrågan
Läsaren Tomas ville att jag skulle titta på en video som innehöll en intervju med en svensk advokat, som bland annat påstod att västs juridik har spridit sig över världen och det kom jag att undra över, och jag har utrett det påståendet en aning, och så är det nog inte.

”Väst” är en mycket ung kultur
Den första huvudstaden på Cypern invigdes för 12 000 år sedan, och Stockholm firade 700 år för inte så länge sedan. 1492 nådde Columbus Amerika.

Det ser snarare ut som om det är tvärtom, och på väg att bli det än mer därför att sharilagarna är på många sätt på väg ÅTER in i väst.

Kortvarigt besök?
NWO:s plan är utan tvekan att religioner ska bort men islam innehåller inte enbart religion utan också ett rätts- och bankväsende, och det ser ut som om rättsväsendet plockas in i väst nu och bakom våra ryggar.

Bakåt i tiden
Enligt Will (1885-1981) och Ariel Durant (1898-1981) i Lessons of History har islam producerat:

Ledare, konstnärer, poeter, vetenskapsmän och filosofer erövrade och smyckade en stor del av den vite mannens värld från Bagdad till Cordova medan Västeuropa famlade sig fram genom den mörka medeltiden.

De som inte känner till hur stor påverkan islam har haft kan förvånas av dess betydande bidrag till utvecklingen av offentlig och internationell rätt i Västvärlden. ”Den påverkan islams och den arabiska civilisationens rättssystem har haft på Europa och dess uppvaknande tycks vara obestridligt”skrev dr. Marcel A. Boisard (1939-) som utvecklar:

[…]

Fram till korstågen bestod det rättsliga förfarandet i Väst av ”Guds dom” av kokande vatten eller genom duell, eller genom ”eldprov” då människor brändes med glödande järn eller kokande olja och, om de överlevde, förklarades icke skyldiga.

I motsats till detta kan vi citera instruktionerna från Omar under det sjunde århundradet till den muslimske domaren: ‘Döm endast på grundval av bevis, var vänlig mot de svaga så att de kan uttrycka sig fritt och utan rädsla, behandla parter på samma villkor genom att försöka förlika mellan dem.

Prof. Joseph Strayer (1904–1987) och prof. Hans Gatzke (1915–1987) medger i deras Mainstream of Civilization att:

Västvärlden inte skulle ha utvecklat en vetenskaplig tradition på egen hand så snabbt som den nu gjorde utan hjälp av muslimer, och kanske skulle traditionen inte ha utvecklats över huvud taget. Källa

 

Den historiebeskrivningen köper jag
Bara våra häxbränningar på 1600-talet, som jag berättar om i min bok ”Ett Södermalm som gör dig varm”, räcker för att påvisa att folk brändes utan egentliga skäl annat än möjligen på grund av avund. Vi lär inte kunna förneka giljotinerna heller eller medeltidens mörker.

ISIS aktiverar dödsstraffet över hela världen
40 muslimska länder, som sägs vara 54 nu, har gått samman och ämnar sopa alla ISIS-soldater från jordens yta. Det är inte korrekt att säga att Egyptens polis…  Det hade varit korrekt att informera svensken om de 40 ländernas beslut, och om deras organisation, för att lösa ett av världens största problem, och svenska unga som åker ner nu för att delta i strider, som inte finns längre, lär nog inte komma levande därifrån.

 

 

 

 

 

Ovan la jag en bild som handlar om avrättade ISIS-Muslim Brotherhood-människor
Egypten har infört dödsstraff för att tillhöra ISIS och du får runt 20 års fängelse om du ens hjälper dem. Jag la en sån bild ovan därför att västmänniskor förknippar ordet sharialagar med typ avrättningar, och det är inte en helt korrekt bild. USA avrättar folk, som ett exempel, liksom Kina, Indien, osv.

Jag själv är helt emot dödsstraff av många skäl; de som ska döma ut det vill helt säkert ha en överbevisning varför risken är stor att folk släpps, människor förändras och mognar och stater ska inte döda sina invånare. Det man säger mig nu är att de som har dödat kanske 1000 personer, våldtagit 5000 kvinnor etc går inte att få ordning på någonsin. De ska dödas här och nu för att få unga att fatta allvaret så att de inte går in i ISIS alla ungdomsfällor.

Det lilla jag har sett av dem i praktiken gillar jag skarpt inte minst därför att de fall jag har kunnat studera har stundtals gjort mig helt mållös, och jag skrev en artikel om vårt system kallad ”Så talar en sann skitstövel” därför att det är för mig tydligt att då en 18-åring lämnar våra domstolar, med en skyddstillsyn som påföljd, har han egentligen fått livstid. Han lär bli kåkfarare för att systemet är byggt så att han ska bli det.

Om samma 18-åring gör samma misstag här får han vara med poliserna och lösa problemet han själv ställt till med, och han åtalas inte om han gör rätt för sig, betalar tillbaka, ber om ursäkt, osv.

De vet knappt vad ”återfallsförbrytare” är för något för de har inga lokala
Eller som rikspolischefen sa mig en gång;
– Alla kan göra misstag, vi vill bara inte att de gör om dem.

En 18-åring kan t.ex. arresteras ett dygn, får sen reda ut sin egen mess med stöd av nära nog kramvänliga obeväpnade poliser, och får sen i förväg veta konsekvensen om han gör om det t.ex. ”Gör du om det arresteras du en vecka.”

Sker det får han sitta en vecka, och får i förväg veta konsekvensen t.ex. ”Gör du om det här kommer ditt namn i tidningen och vi berättar för alla hur du gör, för då måste alla varnas.”

Våra unga får helt felaktigt veta att de har ”klarat sig” då de får en skyddstillsyn… Icke, sa Nicke, de kommer aldrig ur hjälpindustrin och 15 år senare kallas vederbörande just för kåkfarare.

Vi skyddar som bekant brottslingar, inte allmänheten och vi förebygger aldrig brott
Det har sagts mig att artonåringen lägger ner redan vid arresteringen ett dygn och i undantagsfall måste man gripa dem en vecka. Jag ser för övrigt själv att ligister saknas helt.

Jag vill inte påstå att jag kan deras lagar nämnvärt men jag har studerat bankväsendet som jag gillar skarpt.

Två videos nedan tar upp banksystemet, och det sägs att FN är infiltrerat varför man möjligen skulle kunna gissa att Agenda 30 – NWO:s plan är att bryta ut rättsväsendet + bankväsendet ? ur islam, skrota själva religionen, och införa systemen brett över hela världen???

Sker det lär vi få ett slags för väst helt ny ”socialism”, som skulle kunna fungera, speciellt om AI-robotar tar över i domstolarna i framtiden.

Det här får man fundera på och sova på länge men jag själv har sagt en miljon gånger;
– Suck, synd att vi inte har det här banksystemet!!!

Det monitära system vi har nu är genomkorrumperat, som Fritjof Persson säger i sista videon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 737 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 kommentar

 1. Sharia är helvetet på jorden, och så infernaliskt ondskefullt att det helt saknar motstycke. Halshuggning, kroppsstympning, stening till döds, korsfästelse och långsamma hängningar i långsamt arbetande lyftkranar, specialgjort för att den som ska avrättas också lider hela vägen rakt ner i helvetet.

  Iran är ju specialister på det. De fattiga och de outbildade analfabeterna i Nordafrika, de hinner knappt ta till sig islam förrän det ska stenas kvinnor, och en del av de nyfrälsta afrikanerna de går direkt med i Al-Shabaab och de skjuter, de knivhugger och de spränger folk i småbitar.

  Saudiarabiens chefsbödel sa i en intervju med ett arabiskt / engelskt magazin att han var mycket nöjd med sitt arbete, för dels är det bra betalt men så finns det också gott om tid att flexa och att plocka ut ledighet!!

  Han gick på som om han var anställd på IKEA. En vidrig människa som lär få det hett om fötterna den dagen det är dags för nedstigning. För mig är islam det absolut största hot som vi haft sedan stalinism-kommunismens dagar. Och se bara vilken våldskavalkad det blev av IS-männens våta dröm att skapa sig sitt kalifat.

  De misslyckades dels pga att de la ner sådan tid på att avrätta folk. Att elda upp folk, dränka fångar, skära av huvuden på fångar, kasta ner hbtq-personer från höghus och rakt ner i betongen och begå systematiska våldtäkter mot både kvinnor och barn.

  Alltså la de ner så pass lång tid, på att enbart vara så ondskefulla som det överhuvudtaget bara var möjligt, och långsamt så gled ju möjligheten till kalifatet Abu Bakkr-Al Baghdadi ur händerna.

  Hade de istället gjort tvärt om, och agerat via humanism, glädje, demokrati och enbart positiva saker och ting, ja då hade de fått sitt kalifat. Det är jag helt övertygad om. Men muslimska extremister och radikala islamister, de kan aldrig hålla sams en längre tid utan då börjar mörda varandra istället, så man kan med lätthet säga att islam alltid är en förlorare i slutändan.

  Så har det alltid varit och så kommer det också alltid vara. Så när de idag går på gator och torg i städer som Bryssel, London, Paris, Berlin, Madrid, Amsterdam och Köpenhamn och där skriker ut en massa slagord om att de vill leva i ett samhälle helt styrt via sharialagar….ja då inser jag i alla fall att människan är en ganska misslyckad art.

  Och människan är också både totalt livsfarlig och fruktansvärt ondskefull. Så låt dessa gengångare på Europas gator och torg få sitt förbannade sharia, och sparka ut dem så de kan flytta till Mali, Sudan, Iran, Afghanistan, Pakistan eller Saudiarabien.

  För när de skriker om att vilja få leva via sharialagar i våra västländer, ja då har de i alla fall visat tydligt att de hamnat helt fel, och de ska då omedelbart transporteras till en flygplats eller en närliggande hamn, där de sen kan planera och fullborda sin hemresa.

  //M.S//

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.