Glöm allt vad flyktingar heter, det är över

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.


Överallt debatteras flyktingar som inte ens finns; krigen är över. Däremot kommer en ny grupp nu som jag vill kalla för Agenda 30-gruppen, och dit räknar jag de 9000 afghaner det skrivs mycket om.

Nu vänder det tvärt!
Nu när man säger öppet att 200 miljoner afrikaner ska tryckas upp kommer man att sluta tala om flyktingar. Jag gissar att man mer öppet kommer att tala om Agenda 30, som det handlar om.

Den stora folkförflyttningen ingår i Agenda 30, och Macron meddelade häromdagen planen:
Macron Openly Endorses the Kalergi Plan: 200 Million Africans to …


Därmed kan enorma mängder västmänniskor ta av sig foliehattarna

 

En stor grupp är brottsoffer av de som kommit men de lär vända hem igen
En gigantiskt stor grupp är de som är upplurade av Soros, och de är rena rama brottsoffren, och många av dem vänder givetvis hem igen då de förstår att de är blåsta, se film.

Äkta flyktingar vill givetvis hem
Ny flyktingström går från Sverige till Irak – Sydsvenskan  / Tusentals irakier återvänder hem | Aftonbladet / Flyktingkolonn återvänder till Irak – DN.SE  / Irakier återvänder hem när IS förlorar mark – DN.SE

Desertörer lär inte vilja återvända, och ISIS-folk får inte
Den sistnämnda gruppen vill inte ”integreras”, det säger sig självt, eftersom de är soldater som har i uppdrag just nu att köra skymningskrig, råna, mörda, misshandla, våldta sig fram.

Tiden med flyktingar från Syrien och Irak är nu över
Glöm dem! Så snart polisstaten är på plats kan du glömma ISIS-folket också. Agenda 30-folk kommer och bland annat ska alla in i städerna, och ingen ska kunna eller ens vilja bo på landet. Det kommer smattra med bo-på-landet-hinder ända tills landsbygdens folk ger sig, och flyttar. De som ändå vägrar lär tvångsförflyttas vilket sker redan i Kina.

Vi måste dela in de som har kommit i minst i fyra  grupper:
1.) Blåsta av Soros, och de lär vilja ta sig hem när de förstår hur blåsta de är.
2.) Desertörer från krigen som inte kan återvända för de straffas.
3.) Isis-folk som är inne i Europa för att elda, och leva så mycket djävulen de bara kan.
4.) Äkta flyktingar, gissningsvis 3-5% av de som anlänt.

Den tredje gruppen, ofta knarkare, är trippelblåsta för de har inte en susning om att de kommer att skjutas ner lite senare. De bara används just nu, och fram tills dess att man iscensätter polisstaten, vars uppgift är att hålla dig i schack längre fram! Folket lär heja fram sin egen polisstat.

 

Går det att rädda Sverige?
Svaret är blankt nej därför att besluten fattas inte ens där. Men den frågan ställer sig en skribent, och har en del lösningar som går ut på att man ska få främlingar att flytta tillbaka till sina hemländer dvs. främlingarna är problemet.

Lugn bara lugn
Vi har väsentligt större problem än nån miljon, eller ens om det kom sextio miljoner, ”främlingar”.

Klicka

När man bygger en fascism kan man inte utföra slutstegen utan att avväpna folket
Det är en av punkterna då en fascism byggs. Det beror på att folket annars skulle skjuta de slutligen självutnämnda ledarna.

Därför la man ner värnpliktsförsvaret, som bestod av Svenssons söner och i viss mån döttrar, och nu har man kommit till jägarna som ska avväpnas. Det blir en aning förvirrat eftersom det har gått bra väldigt länge att ta in handgranater. Fritt fram att ta in handgranater i Sverige | SvD

FB-vänner sa mig att om man bor på Hisingen eller i Malmö är det ovanligt om man inte hör skottlossning en helg.

Det stoppas inte därför att de kommer att anges som ett skäl till att nu  – minsann – ska vi kontrollera alla vapen. Det kommer att stoppas när polisstaten är satt i sten.

Skottlossningarna på gatorna är ett problem som lär försvinna.

Arbeta med lögner som vapen
Det pågår nån form av crazy-making: Ludwig von Mises-Institutet i Sverige: “Under mina studier av kommunistiska samhällen kom jag till slutsatsen att målet med kommunistpropaganda varken var att övertala, informera, eller upplysa, utan att FÖRÖDMJUKA; och därför, ju mindre den svarade mot verkligheten desto bättre var den. När människor tvingas hålla tyst medan de utsätts för de uppenbaraste lögner, och än värre om de själva tvingas upprepa lögnerna, förlorar de oåterkalleligen sin känsla för anständighet. Att acceptera uppenbara lögner är… att på sätt och vis själv bli ond. Förmågan att motstå eroderas, och till och förstörs. Ett samhälle av kastrerade lögnare är lätt att regera. Jag tror att om man undersöker politisk korrekthet har den samma effekt, och det är också avsikten.” ― Theodore Dalrymple

 

Det här är en viktig fråga; överleva propaganda
Låta sunt förnuft styra, inte dras med i drev, utveckla sin egen visdom är enormt viktigt nu.

Texten skrevs med anledning av DN:s gedigna lögn

Klicka

Vi kan vara helt säkra på att Svensson inte har blivit mer nöjd med samhället eftersom alla jag har kontakt med pendlar mellan förvirring och djup rädsla. Och, tro det eller ej, jag har kontakt med ”alla”; alla åldrar, hög-lågutbildade, vänster- höger, och det har jag haft i hela mitt liv.

Jag köper Theodore Dalrymples text
Skribenten, som frågade om Sverige kan räddas, vill uppenbarligen rädda landet från utlänningar – de är problemet – och vi återfinner det i listan; Åberopa ett hot!

Hotet kommer bara att finnas så länge som hotet behövs
Jag reagerar alltid över texter som; ”Polisen varnar för…” I normala länder griper polisen folk. Eftersom mängder med poliser har sagt upp sig, och polishögskolans stolar gapar tomma, är det inte långt kvar innan EU-poliserna dyker upp.

Innan polisstaten är på plats släpper man medvetet på all kriminalitet man bara kan
Ett exempel är att allt som inte kan ge två års fängelse läggs ner med automatik vilket innebär att det är fritt fram avseende alla vardagsbrott. Man ger våldsverkare minimala straff så får man ut dem snabbt på gatorna och man häktar sällan.

Vi ska studera lite folkförflyttningar:
Sverige kan inte behålla sin egen befolkning, och förr var utlandssvenskarna ett slags ambassadörer för Sverige men idag hjälper de rätt ofta landsmän ut från Sverige. De tar för givet att pensioner t.ex. kommer att betalas ut för alltid. Redan nu ryktas i det engelska lägret här på Cypern att pensioner kommer man bara att få om man befinner sig i England, som har ett väsentligt större kaos än Sverige, än så länge, och en gigantisk bostadsbrist.

De tar också för givet att andra stater kommer att behålla dem om det hettar till
Cypern lär nog göra det, liksom många andra öar, därför att de har inga andra industrier än turist- och pensionärsindustrin. Men då krävs pensioner. Man kan se via media att det finns ett intresse också att flytta ut just pensionärer. AB kör regelbundet med; Så mycket tjänar du på att flytta!

 

Aldrig har så många lämnat Sverige | SVT Nyheter

Rekordmånga lämnar landet: ”Sverige är ett utvandringsland” | Metro


Katie Hopkins säger att svenskarna är desperata och vill lämna landet
Det är mitt intryck också att ”jag-måste-ut” har ökat enormt, och jag ser här att mäklarna, som sköter hyresuthyrningarna också, har inga objekt längre. Det vräker in så mycket folk att jag har noterat att taxichauffören jag använt i 7-8 år är oroad. Än så länge rör det bara turist-utlänningsområdet runt Kyrenia, knappast på landsbygden.

Artikeln fortsätter under filmen

 

Under hela min levnad har arbetskraftsinvandrare stannat i max 7-8 år i snitt
De är väldigt få. De gamla arbetskraftsinvandrarna lär lägga benen på ryggen, och bakom rubriker som ”aldrig förr har så många lämnat” gömmer sig inte minst de gamla invandrarna. De jag känner är på väg ut allihop liksom svenskfödda judar. Jag gissar att de vet vad ISIS är för några, och de har dragit slutsatsen att de befinner sig i Europa.

Europa är ett blivande ålderdomshem; för få unga och för många gamla, se film nedan. Japan har samma problem men bygger robotar istället för att skita ner sig i krig.

EU uppför sig som om de styr allt
I Sverige råder uppfattningen att ”alla vill hit”. Det är inte sant. Man har via intervjuer kommit fram till för 6-7 år sedan att det var  1% som ville åka till Sverige frivilligt.

Numera mutar man därför folk via körkort, utbildningar, propaganda på ambassaderna etc. för att få dem att komma till just Sverige. AF har satt upp ett kontor i Afrika, när jag var i Indien såg jag att regeringen raggar folk där, och erbjuder stipendier om man åker upp för att studera.

Det är alltså inte vår stat som är det minsta god

Man ville ta krigsbyten, se film med Anders Borg.
Problemet med krig är att man kan aldrig kriga utan konsekvenser, och en är uppenbarligen att få som kommit upp ens är flyktingar.

Man har talat om att 3% eller 5% av dem är äkta flyktingar, och de lämnar också Europa så snart de får korn på ISIS-folk.

’Less than 3% of migrants who reached Italy were refugees’ | Daily …
EU met only 5% of target for relocating refugees from Greece and Italy …

Christian refugee returns to Syria because Europe is flooded with ISIS …

Det är Agenda 21+30 som är problemet
Agenda 21+30 handlar om att skapa en kommunism i botten, med en ekonomisk fascism på toppen, och ett egendomslöst proletariat ska skapas men de enda man ska behålla är de starka. De måste gallras fram.Allt det vi ser är till för att knäcka folk, eller förödmjuka som det skrevs, och den vägen får man x-antal att gå under. Det är larm efter larm nu att folk inte klarar sig. Det är meningen att de inte ska det.

Nej, fascister har aldrig varit nämnvärt söta
De kommer att hålla på med många metoder för att skynda på att svaga går under så de får fram starka. En vän till mig som jag samtalade mycket med i Indien, sa mig att ”nazisterna förlorade aldrig kriget, de flyttade till USA.” Jag börjar tro på det.

Försöka undvika att vara en nyttig idiot, är en av de saker man kan försöka göra, för det kommer att gunga rejält fram till år 2030 då Agenda 30 ska vara klara med sina omstuvningar samt rån av allt och alla.

Aldrig förr har media skrivit om självmord t.ex.  och det är för att skrämma dig, hålla dig i schack, och det kommer att hända hur-mycket-som-helst som ska få folk in i rädsla.

Vill du göra motstånd ska du a) inte bli rädd  b) aldrig bli arg c) leva uteslutande i nuet  d) ta inte livet av dig

Vi har med massmördare att göra. Det är problemet. Jag har dömt mördare, och vet hyfsat hur de tänker, men det här uppenbart internationella gänget är infernaliska och utstuderade.

Bli upprörd nu för att främlingar används i spelet är inte smart eller tro, som skribenten som undrade om man kan rädda  Sverige, att detta är lösningen; ”Jo, vi måste göra det riktigt kasst att vara asylinvandrare i Sverige. Det kanske kommer att leda till att det blir sämre också för oss svenskar under en period, men det får vi helt enkelt ta. Vi är svenskar, vi kommer ju inte att flytta vidare för att bidragen försvinner!”

Han förutsätter att folk kommer frivilligt, och det vet vi att alla inte gör
Han tror t.ex. inte att svenskar kommer att flytta, och det är jag helt övertygad om att t.ex. pensionärerna kommer att tvingas till därför att man vill ha suverän makt över den nya generationen även om det planterade åldersföraktet räcker långt. Många pur-svenskar flyttar också ut nu, och sen ett par år tillbaka.


Kampanjerna för att få pensionärer att flytta duggar tätt, och pensionerna sänks, hela tiden
Det måste vara fler än jag som har noterat att Aftonbladet med flera kör regelbundet; så mycket vinner du på att flytta utomlands som pensionär! Än så länge pågår en frivillig flytt av pensionärer… och hur det gått för de som inte hann ut i tid till billigare länder vet vi ju… Två nätter med Stockholms hemlösa pensionärer | SVT Nyheter

Klicka


Men hur de än flyttar runt folk återstår att överleva Agenda 30
Till höger är en foliehatts-artikel, och jag antar att få tror på det, men läs historia…
Fascismen och kommunismen har alltid sett ut så. Man vill ha fram de starka.

Vi är bara så vansinnigt usla på att ta in det, fatta det, förstå det;

Hur Mao mördade 70 miljoner kineser – DN.SE

Vi lever i en kultur där ondskan förnekas, och redan Solzjenitsyn skrev att västmänniskan förmår inte att se faror längre. Den analysen känns klockren när man ser AB:s hyllning t.ex. av Mao som kallas för en av århundradets största statsmän.

Om man ser ”främlingarna” – som kommit nu – som en fara lär man få en chock senare som heter duga.

Eller om man ens ser andra, vanliga människor som en fara. ISIS-soldater är mycket farliga liksom kommunister och fascister är det, och har alltid varit det.


Om man tror att det är Sverige som har problem tror man fel, Agenda 30 är globalt
Newsvoice har t.ex. upptäckt att det är en kommunism på gång men agerar som om den är svensk. Det vimlar av folk som har upptäckt det och som har dragit till Spanien, som ligger före Sverige avseende stenhårda fascistiska lagar, och som utropat sig själva som den första fascistisk EU-staten. Eller så drar folk till Portugal, är poppis efter Aftonbladets envetna propaganda, och där väntar väl en bail out.

Vi sitter riktigt, riktigt ordentligt i skiten allihop men knappast beroende på några utlänningar, för de är bara brickor i spelet som pågår, och se igenom det spelet är mycket viktigt.

Det kommer att pågå hur mycket teater som helst – för att få oss rädda – och man kommer att ställa grupp mot grupp mer och mer för att få befolkningen arga.

Man kommer inte heller att tala om hur man får 200 miljoner afrikaner att lämna sina familjer… och de metoder som används redan kommer att innebära att Soros bedrägerier blir som en aftonbön mot vad som komma skall.

I det fascistiska systemet har hundar mänskliga rättigheter men inte människor, och vi kommer att utsättas för samma prövningar som de miljarder före oss som upplevt kommunismen och fascismen in på bara huden.

Om jag skulle flytta ut på allvar; Jag är mycket medveten om att det krävs bara ett riksdagsbeslut så har inte utlandssvenskarna någon pension alls 30 dagar senare, och samtidigt bestäms att bara den som är mantalsskriven på en fast adress i Sverige, där det inte finns några bostäder, kan få ut pensionen, och får man inte tag på en bostad får man inte heller nån pension. Underförstått; häng dig!

De kommer att stå på för att avliva allt och alla, tro mig – eller läs historia – kommunist- och fascisthistoria. Det finns skäl varför man slaktade ner historieundervisningen, och varför åldersförakt planterades in! Det blir mycket lättare att lura den nya generationen då.

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

4 kommentarer

  1. Om det nu är så som beskrivs här och det finns en massa folk som tror på det, varför ser dom inte till att de människor, oavsett hur många dom är, försvinner från jordens yta?

7 trackbacks / pingbacks

  1. Tre dagar kvar… - Författare Lena Holfve
  2. Dags att komma hem nu, skrev AfS - Författare Lena Holfve
  3. Vill man globalisera? - Författare Lena Holfve
  4. Sveriges ”öppna” gränser - Författare Lena Holfve
  5. Valdagen 2018; när proppen går och vad har vi för ansvar? - Författare Lena Holfve
  6. ISIS är besegrade högst upp i norr? - Författare Lena Holfve
  7. Var står vi nu avseende plundringen av landet? - Författare Lena Holfve

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.