Rampant sexism, och omvärldsbilden

ggg

teens

SSU vill ha liggkörkort, gamle rikspolischefen delade ut rosa band, ropen skalla efter sexundervisning… Man kör sin statsrasism och uppför sig som om folk utifrån inte kan skilja på sex och våldtäkter. Det kan folk, och speciellt krigsvåldtäktarna vet vad de håller på med.

Metoderna biter inte heller på skymningskrigare som utför krigsvåldtäkter över hela Europa.

Jag har aldrig förr förstått varför uttrycket ”rampant sexism”  (skenande sexism) finns med i schemat hur man bygger en fascism. Givetvis har jag noterat att allt sexualiseras in absurdum, och det blir bara värre och värre. Vi får nu en ny lag, och som kriminaliserar vanligt sex.

Idag förstår jag det.

fascism’Easy Meat.”-artikeln talar om en miljon krigsvåldtäkter bara i England, och det blir skumt då en tioåring i Indien vet att Europa är under attack men det tycks inte Europas ledare vilja förstå.

De av dem som är med på noterna, anställda för att genomföra det, lär ryka på sikt därför att det perfekta brottet existerar inte.

Vi har sett att poliser, sjuksköterskor, F-kassans folk har sagt upp sig, för de vill inte vara med längre, och en s-riksdagsman har slängt in handduken. Ett mp-kommunalråd gick ut och sa att han slutar nu för han klarar inte av att ljuga längre.

Längre fram lär det komma massavhopp, när det går upp för vanligt folk vad som pågår, inom stora organisationer och kärnverksamheter. Folk är inte idioter, och om tioåringar i Indien förstår vad som sker lär svensken också göra det när de manipulativa förvillarna, som byter meningen på ord, går över alla gränser.

(En sak jag noterar ofta är hur man har skruvat till muslimernas ”rätt” att ha flera fruar, och det hela framställs som gruppsex. En svensk man som skiljer sig från fru 1, 2, 3, 4 behöver inte ens betala underhåll för de gamla barnen om han gifter om sig och får nya barn. Än mindre måste han stödja fru 1, 2, 3, 4 när han har gift sig med fru fem. Månggiftet handlar om att du får visst skilja dig från fru 1 och skaffa fru 2 men du får inte överge fru 1. Om fru 2 ska ha en ny bil får du köpa en även till fru 1. Bor fru 2 i en villa med dig ska fru 1 ha en exakt likadan bostad. Du måste, och jag menar måste, behandla alla fruar exakt lika. Månggiftet betraktas som ”svindyrt” och här på Norra Cypern finns inga, som jag vet om. De verkar samla sig i Sverige… Fem fruar innebär fem villor som alla ska underhållas, fem bilar som ska skötas… Det är främst en social konstruktion. I rampanta sexlandet blir det gruppsex av det hela.)

Infowar går på den nya samtyckeslagen och de tycks ha fått för sig att våldtäkter var legaliserade innan.

Det har de aldrig varit
Det nya är att du som kvinna ska ge ditt samtycke inför varje samlag, och gör du det kan man sen våldta dig i princip hur mkt som helst. Du sa ja. Det kommer att bli mer än marigt att fälla nån för våldtäkt som viftar med ditt tillstånd. I Kanada har man redan detta vansinne och anmälningarna har sjunkit radikalt. Det kommer också att bli extremt svårt att bevisa att du skrev på under tvång vilket jag utgår ifrån att äkta våldtäktsmän lär vilja att du gör.

Lagrådet sa också blankt nej, men blev överkörda
Regimen vet vad den gör; skapar helvetet 1 A på jorden för kvinnor.

https://www.youtube.com/watch?v=JRsbm__nzas

Världen studerar Sverige:

UNICEF om det legala videovåldet i Sverige

Unga lär sig kriga i och om Sverige:

Vi rustar för ett krig mot det yttre hotet Ryssland

25% av svenskarna måste lära sig svenska

Sverige; ett övergivet land

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.