Uppdat om sex – Putins tal, som sänds world wide, meddelar att de nu går över från intervention till krig

lbJag skrev idag om den absurda sexualiseringen av precis allting,och som ett brev på posten kom ett blogginlägg om just sex. Ur hela Putins tal fastnar man där samt att han rutinmässigt kallas för diktator. Den nya lagen som går ut på att man inte får marknadsföra sex mot barn förvrängs, som vanligt.


Putins bisarra sexanklagelse mot väst. Läs mer


Bilden ovan är gammal från ett tidigare internt tal till folket, och nu tilltalas generalförsamlingen och hela nationen via TV.

Putin tituleras president. Ukraina är däremot en diktatur eftersom alla val är inställda liksom att alla partier är det likaså.

Textad på engelska.

https://www.youtube.com/watch?v=VO-e_04qag0

Indisk press

 

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.