Läsarbídrag; Könskriget på steroider

lbKarin Pihl:En graviditet kan aldrig bli könsneutral

Ordet ”moderskap” bör inte ersättas med det könsneutrala ”den som fött barnet”, vilket en statlig utredning vill. Samhället blir inte bättre för att vi tvättar bort allt kvinnligt ur språket. Läs mer


Könskriget kom ut på min 35-årsdag. och det var liv innan för många påpekade att Holfve behövde inte jaga män, det gör alla andra så bra. Det blev sen tyst när den kom för den jagar inte män, den sätter fokus på stundtals destruktiva kvinnor.

1988 hade jag således klart för mig att ett krig pågick, som idag befinner sig här: Stefan Krakowski: Mansföraktet är på väg att bli norm i svenska tidningar.

maskulin energi
Görs om till statliga jobb

Jag har medvetetet sett till att den boken, samt ”Fyy 17!”, inte har återutgetts därför att jag ska ta båda och skriva två nya; ”Lena Holfve läser Könskriget 50 år senare…”  Det blir efter det att UMS  är i hamn.

Skälet till kriget är simpelt; Inget utanför staten, inget mot staten… Mannens roll ska bytas ut mot staten, och vi har kommit mycket långt i det bygget. Familjens makt ska brytas helt, och där är vi i hamn sen länge.

Där jag befinner mig finns inget fascistbygge varför det är varje mans ansvar att skydda sin bý, sin familj, alla kvinnor och alla barn. Jag får gå tillbaks till 60-talets Stockholm för att hitta män som t.ex. sa till främmande pojkar att de inte skulle kasta sten.

Eftersom uppror ska fram behöver hela samhället vara faders- gränslöst:

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.