Det är synd om den isolerade svensken

Vi vet att rubriken ovan är en ren lögn. Presidentämbetet har inte den makten att innehavaren kan starta krig solo.

Förutom lögner körs ”rampant sexism” idogt, och som ingår i schemat för hur en fascism byggs. Det kan inte finnas en enda människa utanför väst som inte studsar inför just sexualiseringen av precis allting.

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Det svenska samhället är så förgiftat av vansinniga ideologier att jag har förlorat allt förtroende för vårt land. Det går inte att lita på något eller någon längre utan man måste helt och hållet själv söka sanningen och hålla sig till sunt förnuft och sist men inte minst se upp för bedragare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.