Ett ord ”vaken” men tre olika betydelser

o e

I Sverige handlar det om att ”vakna” politiskt, och i resten av världen handlar uppvaknandet om ett spirituellt sådant som styrs mycket av texterna runt ”den yttersta tiden” då ondskan ska besegras en gång för alla.

Egentligen handlar inte ”vakna” i Sverige om politik utan ordet används främst av sd-människor som vill att omvärlden ska ”vakna” och se att det är problem med….

De är också övertygade om att sd kan rädda landet

n

 

Vilket land? Sverige upphörde år 2002
De tror att det är ett betydelsefullt val nu i september t.ex. Då ska vi välja de som ska bestämma i Sverige. Finns ingen som bestämmer nått i Sverige mer än de som står på främmande makts avlöningslista.

Utomlands ser man nog snarare politiskt folk som de som sover rejält och som tror på ngt som inte finns
De som inte ser att inga viktiga beslut om Sverige har fattats i Sverige sen år 2002, och att alla är kontrollerade oppositioner styrda av de vi kallar för globalisterna dvs oligarker.

Jag gav ett praktexempel på hur isolerat Sverige och svenskarna är, som aldrig får veta ett pip om solstormarna som dessutom har varit intensiva och som påverkar oss enormt på jorden, och det här är också ett praktexempel.

afrikaOm du presenterar dig som ”vaken” utomlands är du nog en sån som inte röstar alls, för du vill inte ge regeringsligister mandat, och som ”vaken” i Sverige röstar du.

Tvärtom, som vanligt.

Det är många som kommer att få psykbryt längre fram
Den dag det står klart att alla skådespelarna jobbar för samma maffia.

Så har vi de vakna utomlands som har full koll, mängder med TV-program, analytiker etc som följer det som kallas för ”den yttersta tiden” – Apokalypsen.

Det är många som har missförstått ordet ”apokalyps”
Till och med Bonniers svenska ordbok har följande helt felaktiga definition av ordet: ”Uppenbarelse av världens slut, yttersta domen etc.”

Likaså har ordet använts i olika filmer med undergångsscenarion. Det har följaktligen kommit att kopplas samman med gigantiska meteorer som hotar jorden, atomkrig eller andra ofantliga katastrofer som skulle kunna innebära total förintelse av jorden och allt liv om inte – oftast – en eller flera hjältar rycker in och räddar mänskligheten.

I själva verket har ”apokalyps” inte det allra minsta med undergång eller ens någonting i den vägen att göra.
Läs mer

Harmageddon
harDet talas ofta om Harmageddon i samband med jordens undergång, någon stor världskatastrof eller ett världskrig.
Kortfattat berättar profetiorna att det i den ”yttersta tiden” kommer att ske en upptrappning av politiska (och därmed även militära) motsättningar som kommer att koncentreras till den del av världen som benämns Mellanöstern.

Bland de inblandade parterna ska enligt profeten Daniel finnas en mäktig union av nationer eller grupper av nationer, som ska framträda under denna civilisations sista dagar likt ett återuppståndet romarrike.

nAposteln Johannes fick en uppenbarelse där han såg denna framtida, huvudsakligen europeiska, nationsunion som ett groteskt, monstruöst vilddjur, och enligt den uppenbarelsen ska troligen religiösa intressen komma att spela en avgörande roll för händelseutvecklingen, genom att en dominerande kyrkoorganisation utövar stort inflytande över den politik som förs av ”Vilddjuret”. Läs mer

Det som fascinerar miljon efter miljon är hur alla texter slår in
Om du söker på YouTube t.ex. på Harmageddon och Apocalypse hittar du massor.

Utomlands är det rätt gott om författare, skådespelare etc som leder awakeningrörelsen medan de vi har är antingen tysta eller jobbar direkt oåt ligisterna.

De tysta får vi hoppas tänker, vinoch de aktiva maffiaknegarna får livet självt ta hand om.

”Drick, drick så att ni aldrig fattar…”

Det har gått hem i stugorna, för fyllan i detta rike är helt outstanding, och för utövarna betyder förmodligen ordet ”vakna” att man kommer upp på morgonen dagen efter.fredag

 

 

www.awakeningeurope.com

https://www.youtube.com/watch?v=RF_9RyNwA4c

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.