NWO:s plan, och varifrån den kommer

Skärmavbild  kl

Vi har sett tidigare att NWO finns i Bibeln varför vi kan sluta bråka om fenomenet är påhittat i nutid eller inte. Det finns också böcker skrivna.

Skärmavbild  klUr kaos föds ordning
– så bildades också Fed. Det är ett uttryck man förknippar med NWO och globalister, och kaos är det här och där.

Man skapar alltså kaoset medvetet och vi har sett att Global Warming och 11:e september finns med i den kortlek som anses gestalta deras planer, och som kom ut 1982.

Skärmavbild  kl

Trots att man skyltar med sina symboler, också på dollarsedlar, existerar det människor som anser att det här är trams.

Jag utgår ifrån att det är samma människor som förnekar ondskans existens?

Skärmavbild  klSen bråkas det om vad det här gänget är ute efter, och det har de skrivit ner på stora stenar, som ska ersätta Moses tavlor, som står i USA.

Bland annat omtalas att man ska avliva de flesta, och 500 000 människor ska leva på jorden.

Skärmavbild  klEtt slags skapad evolution, där bara smarta kan överleva, och vill de tömma Afrika, som är vad jag ser sker, är de snart hemma.

Får vi tro Bibeln kommer de få igenom sin nya världsordning, den har kommit långt redan, men sen samlas alla skruvade ledare på ett ställe, där de förgörs i ett svep, och vi får tusen år av manna och honung.

Det är alltså ondskan som ska gå under, en gång för alla, och inte mänskligheten. Det stämmer bra med min erfarenhet; det perfekta brottet finns inte.

En sak de inte har räknat med är frekvenshöjningen som bara ökar och ökar för varje vecka som går.

De galna kommer att bli syn- och hörbart galnare
Skärmavbild  klSiwert var inne på tanken, i sin bok ”Folksjäl – som en filterbubbla”, att väst förändras över en natt vilket fick mig att gissa på kollektiva självmord inom ”eliten”.

De lär göra precis allt de kan för att hålla oss i rädsla, för att hålla frekvenserna nere, och det är därför de släpper lite info här och där så vi ska bli upprörda och debattera saken eller demonstrera.

Skärmavbild  klDet är därför de provocerar så hårt som de gör, och det bästa man kan göra är att inte regera alls, utan enbart agera.

Det är smartare att lära sig vilka örter som är ätbara i skogen, eller gå en överlevnadskurs för att stärka självförtroendet, än att skriva insändare, och det är smartare att driva UMS än att debattera läkemedelsbolagen.

Vill man gå emot dem ska man undvika att bli galen av deras påhitt, som är ren crazymaking, och de lägger väl in en fjärde växel inom kort t.ex. spelar ut Messiaskortet samt ww3-kortet.

Skärmavbild  klEnligt era tidningar där uppe är det krig i Syrien t.ex. och enligt mina studenter på gatan, som kommer därifrån, är det nys och folk började vända hem för flera år sen. Läs mer.

Om era tidningar skriker ut att ww3 är igång ska jag utreda den saken för jag är inte främmande för att det blir ett Hollywood ww3 ganska snart.

Låt dem inte sänka dina frekvenser! Höj dem istället!

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.