Nu ska vi sy ihop säcken

energi

Skärmavbild  klEnergifolket har alltså sagt att alla stod inför ett vägskäl i månadsskiftet som just har varit, och om jag ska göra en begriplig text av det hela kan vi säga att allt lutar sig mot Pythagoras sats.

Metafysiken i Sokrates och Platons arbeten påverkade den västerländska sociala och andliga tanken och förde upplysning till väst som beskriver: ”Platon som filosofi och filosofi som Platon.”  Man verkar ha glömt att källan till hans skrifter och filosofi var indisk vedic metafysik.

Platon lämnade Aten i ungefär ett decennium och besökte Prasava (Persien), Ariana (Iran) och nordvästra delen av dåvarande Indien. Han verkar ha diskuterat ett antal metafysiska begrepp med de vediska rsis och munnies.

Vid sin återkomst till Aten propagerade han deras tankar utan att göra någon hänvisning till vedic rsIs och munnies. Men inflytandet av Vedic metafysik syns tydligt i Platons skrifter/böcker, och indiska professorer har också påpekat det i nutid men det publiceras givetvis inte i väst.

Vi bör känna till detta eftersom de skickligaste energimänniskorna, som jag ser som rena matematiker, finns i Indien och de vet att vi går mot en grand solar minimum. Vi alla vet att ljuset kommer ifrån solen, och riktas mot oss, men det finns människor som har ett eget inre ljus också, och motpolen är de som bara kopierar, och som inte har ett eget inre ljus utan de när sig på andras, likt parasiter och de har låga frekvenser.

Skärmavbild  klNär vi får en grand solar minimum blir jordens rotation oregelbunden, och det kommer mindre energi ifrån solen – varför det också blir kallt – vilket innebär för de som kopierar att de kan inte ta in energi utifrån längre, och de har ingen egen.

De blir som förlamade och tynar bort på sikt därför att i grunden handlar det om vattenmolekyler, som det blir fel spänning i, och det förväntade resultatet kan vi kalla bildligt talat för Platons grotta.

 

 

Jag tror att vi kan enas om att de flesta ledare saknar det inre ljuset, och de är kopiatorer
De kommer förmodligen att säga och göra ”konstiga saker” och man vet sedan tidigare att då vi haft grand solar minimum har imperier fallit samman, och det beror på att kopiatorerna blir helt kraftlösa.

De har kunnat suga andra på energi men det fungerar inte längre, de kommer inte åt energin, och de som har ett eget inre ljus är redan försedda inifrån med energi. Kopiatorerna dör långsamt men säkert och bokstavligt talat av att det blir mindre, mindre och mindre med ljus / livsenergi utifrån.

energiMånga talar om Sverige som ”ett dårhus” och fler och fler aparta saker inträffar och det ska vi nog koppla ihop med detta varför energifolket sa; välj mellan kärlek / rädsla, äkthet / falskhet, sanning / lögn etc.

Den som ljuger måste hålla koll på vad denne person sagt, det tar energi, och de som inte ljuger behöver aldrig hålla reda på nått.

Den energi som förr gick åt för att hålla koll på sina lögner existerar inte längre då vi har en grand solar minimum varför man kan anta att de blir väldigt röriga.

Platons grottliknelse (Staten, Bok 7, 514a–521b), är en liknelse i Platons dialog Staten. En grupp människor sitter fastkedjade i en grotta, med ansiktena vända mot grottans inre. Bakom dem finns en mur, och bakom muren brinner en eld. Mellan muren och elden går människor, som håller upp föremål ovanför muren, som i en dockteater. Elden kastar skuggor på grottväggarna, och dessa skuggor är de enda föremål fångarna i grottan kan se, och de roar sig med att diskutera skuggornas utseende.

Om någon av fångarna nu skulle kunna lösgöra sig från sina bojor, och passera förbi muren och elden och genom grottmynningen ut i den verkliga världen, skulle han omedelbart bländas av solen, som han aldrig hade sett förr. Men när hans ögon vant sig vid ljuset, skulle han kunna se de verkliga föremålen, vars skuggor han tidigare sett, och han skulle förstå att hans liv hittills varit ett sken. Skulle han dock av någon anledning välja att vända tillbaka in i grottan, skulle han ha mycket svårt att övertyga fångarna i grottan om vad han sett, och därtill skulle hans ögon, nu ovana vid mörkret, ha svårt att peka ut skuggorna på väggarna, och han skulle göra sig till åtlöje. Källa

Vill du förstå vad som händer framledes är det ”bara” att plugga:

Powells övriga lektioner

 

https://www.youtube.com/watch?v=QUOglgoNEqw

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

 1. Tack Lena, för dina uppfriskande artiklar.

  Vattenmolekylerna i kroppen, cellvätskan, har mycket speciella egenskaper.

  Prof. Pollack har forskat och säger att kroppen består till 99% av vatten, det speciella vatten han kallar EZ-water, om man räknar antalet molekyler av olika slag. EZ-water i cellerna är negativt laddade och om laddningen sjunker minskar också livskraften.

  Föreläsning på KI för några år sedan.
  https://www.youtube.com/watch?v=U6fKV9M0ymY

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.