Nej! Man måste kunna hålla ut i minst fem veckor

Det sägs att vi påverkas i 1-2 veckor, och jag säger NEJ! Mina läsare bör slippa chockfasen, en av er skrev idag att bekanta börjar få panik, och talar om att sticka till Spanien. Då vet man inget om fascismen där… De lär dessutom slänga ut varenda utlänning i sinom tid.

Det vi inte sett ännu är massarbetslöshet, men den kommer, och det är då alla som har stora kontokortsskulder står på öronen ordentligt. Mängder med folk, som blir av med sina/ bankens hus, kommer inte att kunna hyra nånting alls, för de har betalningsanmärkningar, samt att hyrorna lär skjuta i höjden.

Jag själv vet inte om pensionsutbetalningarna kommer att fungera, som ett exempel, så i min beredskap ligger absolut att ha kidsen i huset tills alla kriser är över, med råge. Bygga nätverk, och matförråd, är det absolut smartaste.

De som lär ryka är alla reagerare, folk som kan handla har väsentligt bättre odds, för nu talar vi om Hellstorm.

Den mänskliga normala reaktionen inför stora kriser är chock, förnekelse och sen anpassning / acceptans. Mina läsare bör slippa åtminstone den förvirrande chockfasen och få eller ingen lär gräva ner sig i förnekelser.

https://youtu.be/YOncf4WQGq4

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.