Muslim Brotherhood ingår i planen

n e

map of glaciations– är förbjudna där jag befinner mig och i hela regionen.

Det är fullständigt självklart att de är det. I Saudi får du 20 års fängelse om du ens tillhör ISIS-Muslim Brotherhood.

Du får 12 år om du hjälper dem
De lockas nu upp till norr, vilket måste vara lätt eftersom de inte grips där och är tillåtna(!).

De får stå på med sina aldrig sinande mordhot 
afrikaVi som kan eu-com-final-report-relocation-of-refugees vet att en miljard ska upp, bara ifrån Afrika, och jag blir så förvånad varje dag över det faktum att jag tycks vara ensam, bland skribenter, om att ha läst EU:s och därmed FN:s plan.

”Alla” vet att de kommer för att ta vår välfärd
Då har man missat det brittiska imperiets historia. Det är inte första gången de lurar folk in i döden och heller inte den första då de stjäl andra folks mark. Under filmen ska vi studera en analys av läget.

https://www.youtube.com/watch?v=MjCUQ9mF-ro

Nu vill de byta ut befolkningen eftersom en mätt och nöjd befolkning inte ökar bankernas intäkter. En afrikan har behov som inte vi har, dvs. av bostäder, mat och föder fem ungar per familj som också får behov etc. Sveriges befolkning byts ut för att de helt enkelt inte tjänar tillräckligt på svenskarna. Läs mer

Skärmavbild  kl
Stampade jordgolv

Det är Bakom Kulisserna, som begår självmord en gång till, som publicerat texten och den beskriver nog synen på afrikanen rätt väl.

De har inga bostäder nu, bor på stampade jordgolv, de har ingen mat, de svälter, och de föder många barn (var sant för 50 år sen också hos oss) osv.

Högst upp finns en bild på en av mina svenska gäster, som är inlindad i tyg som solskydd, och det brukar den här typen av människor som Bakom kulisserna-skribenten anse är kvinnoförtryck.

I verkligheten finns det lagar som går ut på att du t.ex. inte får arbeta i hetta och Arbetsmyndigheterna håller koll ; Labour Department warns of high temperatures och solskydd på huvudet är ett måste, och fladdrar tyget är det kanon. Har inget med sex, kön etc att göra. Ökenfolkens män har samma skydd.

Skärmavbild  klNu är jag ingalunda säker på att dessa världsfrånvända människor någonsin kommer att förstå att vi tömmer Afrika, och bombar länder i Mellanöstern för att stjäla marken, för när vi ska flytta in lär det bli PR-vägen vi gör det.

Vi har sett uppgifter redan om att Prins Harry funderar på att flytta ner till Afrika. Vi vet att Victoria skaffat sig en kunglig bostad i Brasilien. Det är helt unikt att en blivande regent skaffar sig det…

I sinom tid kommer de, och mängder med kändisar, berätta om sina fantastiska flyttar!
-Vi tyckte det blev för kallt… Härligt klimat här!!! Barnen stortrivs!

Skärmavbild  klPlanen är i sig genial – om man vill göra sig av med Muslim Brotherhoodfolk, dysfunktionella, etc men vi får se om ”eliten” lyckas täcka dem med is? Ett tilltag vi bör kalla för äkta rasism.

Energifolket är mycket tydliga nu med att varje lögn kommer att avslöjas. Vi minns att de sa i vintras;
-Sätt dig på Ärlighetsexpressen!

Nu sägs att precis alla lögner kommer att grävas upp
I den nya frekvensen går det inte att ljuga längre, och har de rätt ska vi förbereda oss på skandal efter skandal.

Längre fram kommer de som skrikit ”rasist”, om precis allt inklusive pepparkakor, sätta i halsen, och alla de som på allvar tror att den vite mannen frivilligt skulle låta andra folk komma och ta vår mark får sätta sig på skolbänken.

Karmalagarna aktiveras i realtid och inte efteråt, kan man säga
Alla, precis alla, som har låga frekvenser kommer att få megastryk från nu och tre år framåt, enligt energimänniskor. Vi får se, men jag köper det, och har sett exempel redan. Ju högre du vibrerar desto mer fattar du, och desto smartare blir du, och vise versa.

Skärmavbild  klAvståndet mellan smart och korkad kommer bli ohyggligt stort och syn- samt hörbart.

Jag såg t.ex. mängder med texter på FB där man hånar Trump för att han kallat Löfven för en kreativ, bra ledare – eller nått sånt – och hånen vräktes även över Löfven.

Mannen, som är expert på att spela dum i huvudet, och vars uppgift är att slakta / fasa ut den svenska staten, demokratin och socialdemokratin samt få sina landsmän att vilja lämna landet.

Stefan Löfven hedersgäst på Kennedys bröllop – Expressen

Det brittiska imperiet vill återgå till den gamla ordningen… och sno lite till…

ISIS är inte muslimer

https://www.youtube.com/watch?v=rYedKXpb5mo

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

8 kommentarer

 1. Att Trump kallar Löfven mycket talangfull är ironi men han kan knappast få nåt gjort om han säger vad han egentligen har för åsikt om honom. Löfven är i gott ”sällskap” då Trump säger samma sak om Kim Jong-Un.

 2. Såg en bra och intressant serie på Axess-tv nyligen. Den hette ”Arabien i förvandling”. Det var mycket upplysande och knappt något som vi får veta via media och tv, stämde med vad som verkligen händer där. I Bahrain har de alkoholutskänkning på restaurangerna så dit åker man från Kuwait på helgerna. I Oman har kvinnorna en gräddfil när de vill starta företag.
  I Bahrain behöver inga unga kvinnor ha slöja om de inte vill. Många har det av tradition, även männen, med sin kaftan och sjal. Kläderna är ju utformade för att skydda mot sol och sandstormar.
  Beträffande Brittiska imperiet, så tror de fortfarande att de kan skövla, röva och stjäla andra människors egendom och land. De är ansvariga för mycket elände och de ser sig som bättre än alla andra. Jag ger inte mycket för dem. De är vidriga opportunister.
  Beträffande det korkade indoktrinerade svenska folket, så är det en ren plåga att se hur makten manipulerar människorna, utan att de fattar ett dyft. Jag förstår inte hur de kan vara så dumma när allt är så kristallklart.
  Det är en ren plåga att behöva höra detta elände vareviga dag. Det har gått så långt att det knappt finns en kotte som förstår vad man menar, så man känner sig isolerad eftersom man inte kan diskutera det som händer. Som tur är så har jag bara 2 månader kvar i Sverige innan jag flyttar härifrån, för jag börjar se varåt det barkar. Ica-affären i byn har problem med att få varor till butiken, elnätet krånglar, telenätet likaså, det är bara början.

 3. Jag skulle tro att de i Sverige och Kanada är de absolut mest hjärntvättade på hela klotet.

 4. Det är också vad jag har känt av. Att Löfven spelar dum. Att han utnyttjar alkfetalsyndromet till sin fördel. Folk tror han är dum för att det får honom att se dum ut. Men samtidigt känner jag inte samma mörker från honom som jag gjorde med Reinfeldt. Reinfeldt är ond på riktigt. För mig var det en välsignelse att han förlorade valet 2014. I åtta långa år hade jag tvingats se honom i stort sett varje dag. Efter avgången har det varit mer oregelbundet vilket inte stör mig lika mycket. Är tacksam för at han inte fick förtroende för ytterligare en mandatperiod. Då hade jag garanterat hamnat på dårhuset på riktigt. Dom energier han sänder ut får en att gå sönder. Jag låg nog på gränsen. Löfven är nog mer sociopat än psykopat men väldigt narcisistisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.