Läsarfråga, om mitt boende utomlands

Skärmavbild    kl

https://www.youtube.com/watch?v=zBOL38VI-Co&t=4s

 

lb-Kommer du hem mer?

Om solar minimumprognoserna stämmer är det nog ingen bra idé alls. Vi ser det inom två år, skulle jag tro. Men det finns ett skäl att inte göra det:

Jag var på en fest hos Anna Wahlgren på 80-talet, och där befann sig även kollegan Kerstin Thorvall, som inte direkt uppskattade att jag hade sagt offentligt att ”feminismen skapar galna kvinnor och ansvarslösa män”.

Jag hade inte en susning då hur genomsyrat rätt jag skulle få
penisMen nu står vi där med galna kvinnor, som har penisar som klackar, och ansvarslösa män som hotar kolleger på fyllan.

Dessa två fall är givetvis extrema, men tar vi bort dem är Sverige så extremt som ett samhälle ens kan bli, och jag tänker på sådant som då man säger ”Hej!” till passpolisen som stirrar misstänksamt tillbaka.

I normala länder säger de leende och på eget bevåg:
-Welcome to my country!

Jag har studerat ytterligheterna i nästan hela mitt liv via diverse arbetsuppgifter och nu tänkte jag omge mig med, inte minst, fungerande män, och ett skäl är att svaga samt rubbade män är rätt farliga. Ska jag ha med fler mördare, rånare och allmänna galningar att göra får det bli via kriminalromaner jag själv skriver. Jag tänkte leva i 30 år till men inte i ett dårhus.

Det vanligaste brottet poliser begår är för övrigt kvinnomisshandel (!)
maskulin energiDet finns inte en farlig man på hela norra Cypern, än mindre farliga poliser, de är inte ens beväpnade och det gillar jag skarpt, även om jag inte kan inleda några närmre relationer med någon lokalbo då mitt känsliga språksinne kräver att motparter talar svenska.

Det faktum att det saknas farliga män beror med stor sannolikhet på att de har sin maskulina energi intakt. Schemat längst ner visar tydligt att det är en ren energifråga.

Men jag gillar också friheten, jag kan gå dygnet runt ute, eftersom överfall saknas helt. Det är nog 25 år sedan jag gick ut solo kvälls-nattetid i Sverige, inte sen jag blev nedslagen på Centralen, och det var väl 25 år sen.

När jag lämnade festen hos Anna hämtades jag för taxichaufförerna var livsfarliga redan då; 1986? Jag själv, och alla som besöker mig utan undantag, mår också mycket bättre i den energi som är här, och alla noterar det efter 2-3 dagar.

https://www.youtube.com/watch?v=1trjpRXjyg4&t=57s

Kryon säger i sista videon att We are leaving now!
Det kan nog bli så att de helt urspårade har gått över alla gränser så vi orkar inte ens studera dem längre. Jag är rätt säker på att man kommer slå fast inom 200 år senast att västbefolkningen blev just galna av det faktum att feminism skapar galna kvinnor och ansvarslösa män. Det blir ett fullständigt energikaos.

Jag själv tvingades utomlands pga en vårdskada som berodde på en alkoholiserad kirurg. De har numera drogtester på det sjukhuset dvs de får inte operera om de inte är nyktra. Enda landet i världen som måste låta läkare testas först? Apropå ansvarslösa män.

Jag hade gärna velat vara i Sverige halvårsvis men då får de nog skruva om pensionssystemet först. Vad betalar ni för en klippning? Femhundra? Jag betalar 60:-. Taxi en timme? Tvåtusen? Jag betalar 90:-. Kaffe ute? Fyrtio? Jag betalar fem kronor.

Klassiska bedrägerier i Landet Laglöst
Vi har sett att en bunt suspekta kvinnor har stått på sen 90-talet och samlar in pengar för att bekämpa sexuella övergrepp mot barn, som inte existerar i den omfattning och på det sätt de beskriver det hela. Det var väl på 90-talet som folk började ta in sina barn ifrån lekplatserna så de har lyckats skrämma folk väl.

Skärmavbild    kl
Vi har sett folk jaga illegala vargjägare som inte heller existerar
Där samlas det också in pengar så man kan ”kämpa!!!” mot något som inte ens finns. Pedofilfrossarna ska vi bara inte tala om… Det senaste fallet med Obama säger det mesta. Det betyder inte att det inte existerar pedofiler, för det gör det, men de befinner sig inte bakom varje buske.

https://www.youtube.com/watch?v=q_vRX20Asqg

Jag ser allt oftare texter av typen MSM tar inte upp det här!
De mörkar! Hur ofta sker det därför att uppgiftslämnarna är klassiska bedragare? Vi såg fallet med Christina… som alternativmedia körde stenhårt, och det påstods att hon fått 3 månaders fängelse för hets mot folkgrupp. Fel, det fick hon för hovrätten rev upp en gammal villkorlig dom för försök till utpressning.

Vi behöver ”alternativmedia” men de får nog skärpa sig.

n
Polisman i byn, numera avliden

Tidigare publicerat i Cypernbloggen:
– Vi är alla gentlemän, det lärde britterna oss
Det sa min doktors bror, som är lärare, och det har han rätt i.
En svenska, som inte hade varit uppe i Sverige på länge, skrev till mig efter ankomsten:
– Det finns inga män här!!!

Nej, de är mycket, mycket få i Sverige, och det är ett av landets största problem att man på allvar tror att man kan sköta ett samhälle utan maskulin energi varför alla män ska feminiseras så att de blir svaga och i princip livsfarliga, och om inte det ofta smitande, fega, lögnaktiga och otrevliga.

Man behöver bara slå upp en svensk tidning så ser man att män är ett problem. Här löser de problem, och det får de väl inte hos oss – allt inom staten, inget utanför staten.

Här är männen hör- och synbart mycket uppskattade, och jag har varit här så länge nu att jag har svårt att ens föreställa mig en vardag utan den typ av män som finns här. (Du hittar dem högst upp i energischemat som jag har lagt längst ner. Polisen högst upp i artikeln hittar du längst ner i samma energischema. Min not nu.)

RIKTIGA MÄN HITTAR INTE PÅ URSÄKTER – DE ANSTRÄNGER SIG

n
Grannen
o
Ugur, som ”adopterade” mig för snart tio år sen

Riktiga män är svåra att hitta nu för tiden. Du kanske inte har letat tillräckligt eller så har de helt enkelt lärt sig att hålla sig gömda.

Det kan också vara så att de står framför dig, men i ett hav av giftiga män kan du inte känna igen dom.

Vad gör någon till en riktig man?

Är hans existens tillräcklig för att han ska klassas som riktig? Är det sättet han går eller pratar på? Kanske sättet han kysser på? Nej!

o
Postmästaren

Den största skillnaden mellan pojkar och riktiga män är att riktiga män inte hittar på ursäkter. Istället anstränger dom sig.

Pojkar säger att dom älskar dig men gör ingenting för att bevisa det, medan riktiga män säger att de älskar dig och visar det genom sina handlingar.
Läs mer

https://www.youtube.com/watch?v=0ec5TcRGWLc&t=127s

nymaskulin

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.