Läsarbidrag om likheten med Sovjet

fascism

lbDet börjar även visa sig nu alltmer i Sverige att fler och fler gör allt sämre ifrån sig på sina arbeten och har börjat ”maska” pga att det blir knappt något kvar av lönen sedan räkningar och det mest nödvändiga är betalt, samma sak som hände i Sovjetunionen strax innan det rasade samman.

Inflationen, de skyhöga priserna på allting har gjort att alltfler känner ingen mening med att jobba och har därför blivit allt mindre effektiva på sina arbeten.


Och sexualisering ingår också i schemat. Vi behöver inte vara osäkra på vad det är vi ser.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Detta kan verka vara hårda ord men det är sanningen rakt ut. De som skaffar barn idag och bildar familj bör emigrera ut från Sverige och de som inte har råd att emigrera ut bör helst inte sätta barn till världen överhuvudtaget därför att Sverige är inget bra land för barn att växa upp i, barn blir psykiskt förstörda i Sverige och om de inte blir det kommer de att bli utfattiga som vuxna därför att Fattigsverige kommer nu tillbaka med fattigdom, misär, umbäranden och lidande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.