Jag förstod aldrig det

flytt

Vi hade en läsare som valde Mexiko vilket jag aldrig i livet hade gjort för jag vill ha mordfritt, och det är kanske en önskan alla domstolsskadade får? Men jag har noterat att folk kollar utsikten istället för att utreda luftens renhetsgrad…

Man bör kolla sån´t som hur gamla, sjuka, svaga hanteras, läsa av poliskåren är viktigt,  t.ex. Sätta sig på skolgårdar och läsa av ungarna, de är morgondagens butiksbiträden. Jag vill även ha ligistfritt, av samma skäl, domstolsskadan kräver det, så dessa ställen går bort.” Läs mer


Jag är inte förvånad att det har smällt i Mexiko, och jag tror att läsaren gick mycket på att  de kunde spanska??? Jag upplevde också ofta det svenskarna som var här sa mig; svensken vet, så vi behöver aldrig ta reda på något. Så, rådet kvarstår; ska man ut krävs omfattande utredningar och väsentligt djupare sådana än att bara kolla in klimatet och utsikten.

https://youtu.be/cnwyAriUSUA

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.