De har det lättast, och många av dem bör fatta var klockan är slagen

lbInvandrarna börjar nu lämna Sverige därför att de ser fascismen komma och känner direkt igen om det börjar gå mot brutal diktatur. De flesta invandrare ser långt i förväg vad svenskarna själva inte fattar förän det är för sent.

Mängder med invandrare kommer nu att lämna Sverige vilket innebär att problemet med för få unga och för många gamla blir än värre, detta innebär att staten kommer att tvinga gamla och svårt sjuka ut i arbete vilket i sig blir kontraproduktivt då sjukvården kommer att överbelastas ännu värre. Sverige sjunker nu mot den värsta fattigdom och misär någonsin i historien.
https://detgodasamhallet.com/2023/01/07/mohamed-omar-allt-fler-muslimer-flyr-fran-sverige/


De flesta bör fatta därför att de kommer ifrån krigs- och -istsamhällen. Jag har också sett många som vägrat gå in i flyktingförläggningar pga mögel, de kan mögel. Miljonbostäderna möglar rejält nu, och många mögelsjuka inom UMS får inte tag på mögelfria bostäder med mindre än att de flyttar till t.ex. Dalarna.

Jag vet att man har varnat för Sverige i stats-tv i nått land jag nu har glömt vilket, och det finns andra tecken; svenskar måste söka visa till Indien före avresa, finnar får det med automatik då det landar.  Det är nog tio år sen jag började bevaka vad som sägs om oss, och nu har det tvärvänt; varning efter varning.

2015 utvandrade 55 830 människor från Sverige, enligt SCB. De flesta som utvandrar är människor som kommit till Sverige som invandrare och som sedan flyttar tillbaka till det land där de föddes. 33 procent av de som utvandrade 2015 var födda i Sverige.

Imperiet har startat alla krig för att bland annat få upp just unga, de är krigsbyten.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.