Läsartext om situationen + en repris

Skärmavbild    kl

lbJag gissar på att Prinsessan Victoria aldrig kommer att hinna bli Sveriges regent, Kungahuset kommer med all sannolikhet att lämna Sverige innan detta land rasar samman. Sverige kommer att gå samma öde till mötes som Ryssland och många andra länder gjort genom historien, nämligen mot totalitarism och livet i Sverige lär bli ett helvete för befolkningen längre fram med en totalt livsfarlig statsmakt. https://www.lenaholfve.se/dilemmat/#comments


Jag har varit inne förr på tanken att vår kung blev det som mycket ung för att man skulle kunna plocka makten lättare, egentligen skulle hans far ha varit det.

Statsministern är idag chef för armén, inte kungen och det har aldrig hänt förr, och statsministern är också chef för säkerhetstjänsten, aldrig hänt förr, dvs de som skulle kunna avsätta / flytta på en statsminister.

Till vänster har vi den blivande regenten, och fotot är rätt talande, om hon valt det själv, till Wikipedia.

När det var polariseringsbråk om SD år  2014 sa kungen, som inte får yttra sig om politik, att man måste respektera folks val, och han hamnade genast i en skum olycka.

Kungen och hans följe var på väg mot Bromma flygplats på onsdagsmorgonen när en mötande bil, en Lexus stadsjeep, plötsligt svängde vänster vid Nockebybron, alldeles i närheten av Drottningholms slott.

Kungens chaufför hann inte stanna utan körde rakt in i sidan på den andra bilen. Källa

 


 

Publicrat 17 september 2019 – Kungen och monarkin har räddat vår rumpa, fram till nu
kungen

Vi har tidigare studerat den flygolycka som innebar att kungen förlorade sin far, som skulle ha blivit kung, och som själv fick bli det snudd som ett barn.

Vi har frågat oss om statskuppen börjar redan där i januari 1947. Planen för hur hela väst ska manipuleras tycks ha börjat direkt efter kriget.

Jag brukar säga att kungen och Viktoria har bara en uppgift; rädda oss ifrån presidenter ty du är galen redan då du vill bli en.

Det som sen hände var att man plockade av kungen mer och mer makt, och han är inte längre arméns högste chef. Det är regeringen dvs statsministern ytterst, som fiffigt nog gjort sig även till Säpos högsta chef för första gången i vår historia.

Den organisation som ska upptäcka och gripa en korrupt statsminister är därmed oskadliggjord, och den beväpnade grupp som ska förhindra t.ex. en statskupp är det också.

De som är mot monarkin har med stor sannolikhet aldrig ens tänkt
De rapar nog mest s-politiska program, och för många är ideologiskt styrda, och då hamnar man snabbt utanför verkligheten.

estelleKungen och Victoria lär inte uppta många sidor längre fram i historieböckerna men det tror jag att Estelle kommer att göra. Kollar man denna tös energikarta är hon en kejsarinna, och född i fiskens tecken.

Hon kan bli den som samlar ihop resterna av oss runt 2035-2045, och hennes mor kan nog bli berömd just som Estelles mor. Man ser redan nu i barnets ögon att hon är ursmart.

Det är förvisso hennes mor, eller far?, också som har skaffat sig en bostad i Brasilien och en båt. Jag antar att de har läst historia, och då vet de vems nacke det är som ryker först om det smäller på allvar. Kungen har också skepparexamen…

Så, snickra på din plan, som alla andra kloka individer, och hoppas på att Kina får upp sin sol. Om inte de lyckas lär vi få maka på oss allihop sydöver längre fram.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

4 kommentarer

  1. Runt samma tid blev Folke Bernadotte mördad av Sternligan när han försökte mäkla fred mellan israeler och palestinier. Man kan undra om morden på hans pappa och farbror hänger samman.

  2. Ett syskonbarnbarn är född några dagar efter Estelle och har ett vuxet beteende. Har inte blivit hjärntvättad på något dagis heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.