Klagomålshantering är nästan det bästa jag vet, och en medlem ska ha tack, en gång till

Jag gillar klagomål, och varför har jag skrivit om inom UMS.

Tre saker gör Sverige till ett riktigt sjukt samhälle; svårigheten för folk att klaga vettigt, och oförmågan att suga upp dem, för de som det klagas på.

Jag har upplevt hur jag klagade inför ett SPA här i TRNC, de femdubblade sin omsättning, och jag fick livstids 20% rabatt, och exakt samma klagomål framfördes till ett massageställe i Arboga, tjejen blev skitsur, och konkade inom ett år.

Mitt klagomål till båda gick ungefär så här: ”Det var väldigt svårt att hitta hit, jag tror att ni skulle kunna minst fördubbla kundkretsen, om ni sätter upp en skylt där, där och där…”

Det andra är bristen på möjlighet till sorg;
-Tänk positivt, din mamma dör ju i vart fall bara en gång!!!

Det finns inget utrymme för sorg, är inte ens tillåtet med sorg.

Det går omkring miljoner som är fulla med hål inuti för att de inte har fått sörja som vanligt folk.

Det tredje är bristen på kunskapsöverföring mellan generationerna, och den bristen ska jag ta itu med i en ny serie kallad ”Mormor förklarar”, och först ut blir frekvenser.

Det var en medlem som ville ha ett häfte om just Schumannfrekvensen, tack igen, men det passar inte riktigt in i min produktion – om jag inte gör som jag nu gör – och barnbarn, de som är runt 16-20 år, är informerade om saken, jag snor ju deras titel på mig, och att det går att påverka mig.

Vi får se vad de kommer upp med, vad de vill veta, men jag kan tänka mig ett häfte max 40 sidor varje halvår, i den serien; ”Mormor förklarar”.

Det är också logiskt att börja med frekvenser, därför att det är de som nu styr om precis hela klotet, och den omstuvningen inbillar jag mig att barnbarnen kommer ta upp och undra över.

Ett häfte jag själv gärna ser i serien är hur man läser av farliga människor även om de lär försvinna på sikt.

 

Denna rekommenderas varmt, och man kan se den som en gestaltning av hur världen får allt mer och fler problem med västerlänningens ohållbara värderingar och syner:

Om Lena Holfve 18237 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.