Kina plockar bort all utländsk teknik, ryssarna drar mot isolering… Israel…

Ansvar full lös  e

China reportedly orders state offices to remove foreign tech

Separation…  pågår ingen ”globalisering”
Det där är bara ett av alla alt-media-spöken som uppfunnits, och vi har hört Dr Mumbi i Afrika säga att de gör vad de kan för att sparka ut EU-folk, och 100 000 britter är väl på väg från syd-Cypern. Britterna får tydligen inga uppehållstillstånd alls på södra Cypern, efter en Brexit.

Israel bygger en ny mur, Saudi har sin 600 mil långa redan…
Så är det; Nu dras gränser, och VISA-bestämmelserna lär bli därefter. Vi får väl se om någon vill skicka upp bananer, kaffe, te, kryddor, salt, ris, mat – har vi ju ingen själva – apelsiner, citroner, socker, tobak, bensin, olja, gas, mediciner, nejlikor och rosor, mobiler, datorer, modern teknik…

Kolla nästa gång du handlar vad som riskerar att gå bort om säg max fem år om inte vi lägger av, och det gör vi inte.

Norrmän som gjorde bort sig
Det var ett norskt par som var på en krog i min by, de åt, betalade, gick ut på stan och snackade hur mycket skit som helst om stället, ägaren fick veta det, och nästa gång de kom blev de avvisade i dörren därför att de hade förtalat.

De blev väldigt förvirrade… fick man inte klaga!!!
Jag sa dem att om det är något fel ska ni genast tala med den ägaren, så att denne får ställa till rätta, ni får ny mat, ni slipper betala, osv. Man kan inte lösa problem man inte känner till.

Européerna är inte intresserade av att lösa problem, de är enbart intresserade av att leta fel, prata skit och spela offer, och det tror jag är huvudskälet till att omvärlden kommer att isolera västerlänningen.

Jag förstår varför vi inte klagar till rätt man för då blir man utskälld
Skärmavbild    klHär får du 15% rabatt på livstid om du har hittat ett problem som alltså kan lösas för att du hittade det.

De förstår inte att vi räknar med en utskällning om vi skulle säga till en krogägare t.ex.  Det lär ju inte bli 15% rabatt på livstid, i vart fall.
-Kom en jävla kossa till kärring och gnällde i morse…

Staten var ingen bra pappa till alla barnen
De unga ifrån väst – USA-Europa saknar oftast fostran. Det är vad det i botten handlar om. Det är bara att kolla på bråket runt kinesen. Ingen av gaphalsarna har väl talat med den kinesiske ambassadören och frågat; Vad menar du med att vi gör ett misstag nu? Nix, man talar om folk, inte med dem.

Nej, folk i väst kommer inte att förstå varför, vi förstår inte tänket alls, och vi uppfattar inte att det inte går att ha oss i möblerade rum längre. Eller som GM;s VD sa då han la ner hela General Motors i Sverige;
-Jag tar hellre en månads helvete än ett helt liv.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. I all elektronik finns det ett chip som spionerar på användaren. Den går knappast att hitta bland tusental andra. Dessa chip kan dessutom köra sitt eget program i bakgrunden utan att användaren märker det. Av den anledningen kan jag förstå om Kina är skeptiskt till Väst – elektronik.

    Elektroniken används inte enbart för att spionera på användarna men även till att otillbörligt påverka användarna på det psykiska emotionella planet. Detta gör man med hjälp av vågor. Vi är trotts allt elektromagnetiska varelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.