Kidsen har slutat deppa

Invandring Diagram

De ser, som alla andra, en värld som är upp och ner, men jag har fått dem att ta in fakta nämligen att de blir guld värda i morgon. Jag ser ”överallt” att västs unga är deppiga, ser inge framtid, självmordstalen är höga.

Det är ett högt pris för att man ska få roa sig med att vara totalt faktaresistenta. Fråga vem som helst i väst; de tror på allvar att jorden är överbefolkad, och de känner inte till befolkningskrisen.

Deras värld skakar också, för att jag ska lämna TRNC, men ett svenskt par, som är här endast 2×30 dgr per år vill hyra ut ett rum till dem. När vi vet var jag hamnar vill kidsen komma efter eftersom de är medvetna om alla rockader vi ser i TRNC.

Då lär svenskarna slippa få städa i tre dagar då de anländer, och kylen kan fyllas innan de kommer.

Win-win.

OPTING OUT OF CHILDREN: Global population crash has serious ramifications

 

Framtidslistan

Om Lena Holfve 18164 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.