Frankrike agerar, och folk köper denna teater, ett tag till

Jag hoppas att historikerna får nån ordning…

Frankrike säger nu att ryssen har vunnit, och Kiev har fallit, och det kallas för en verbal bomb. Egentligen säger de; ”En liten, liten mygga har fallit, världens största elefant krossade den.”

Nu ska man låtsas som om man inte fattade det från start, som om inte det dessutom är meningen…

Det handlar inte om att vinna, utan om att förfina rasen, göra sig av med bögar, flator, gamla, handikappade, sjuka och patrioter, samt tjäna pengar.

Biljarder skattepengar har gått till krigsindustrin… och man får med sig folk via vi och dom-snacket, som vi nu ser växa i rekordfart i TRNC.

Listan

Om Lena Holfve 18165 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.