Kennedy försökte?

behov

usaDet torde vara 40-45 år sen jag första gången hörde att pengarna finns i den offentliga sektorn, och bara idioter startar eget företag t.ex.

Jag var 20-25 år omgiven av människor som var med i SSU, Clarté, KFML:are, FNL:are…  och en hel del av dem ser jag rätt regelbundet i media eller på TV idag.

En del av dem var radikala idealister men korrumperades snabbt längre fram. Då var de engagerade mot USA-imperalismen och numera arbetar de för den och har fantasilöner.

När jag var 30 år hade vi en återsamling och vår gamla rektor sa mig, som just brakdebuterat som författare, att han var besviken på mig.
– Jag trodde att du skulle bli justitieminister!

Mitt svar den gången är en slags nyckel till vad vi ser idag:
– Jag ljuger för dåligt för det.

Jag var alltså medveten för 35 år sedan att man måste kunna ljuga och manipulera

sverige
Klicka

De flesta länder på klotet är klansamhällen, det är vi som sticker ut, och hela länder rullas av x antal mäktiga familjer. Ställen som Kungsör anses styras av två familjer men det normala är att kommunfolk styr.

Eftersom människan handlar efter den förväntade konsekvensen är man som rövare idiot om man bildar bolag eftersom du kan få 6 års fängelse om du fuskar. Det är däremot mer eller mindre fritt fram inom den offentliga sektorn sen minst 40-45 år tillbaka, och troligen ännu längre. Författaren Wilhelm Moberg rev i väldigt mycket skit på sin tid. Jag personligen har sett att före detta bankrånare blivit högt uppsatta kommunalmänniskor. Då blir det som det är.

Om jag tittar i backspegeln, och kikar på vilka ungdomar det var som gick in i statsapparaten tar jag mig för pannan därför att de var redan som 15-åringar kända som den som stal hela klasskassan eller fuskade på proven. När de sen kom in i apparaten har de dragit in likasinnade kompisar.

Nu vet man att de flesta presidenter som USA haft är släkt med varandra, det är en klan och Hillary Clinton är t.ex. kusin med Trump, men det är möjligt att Kennedy stod utanför eller ville stå utanför, och det tilläts inte. Den 22 november 1963 mördades han, och de som har rotat i den soppan anser att detta är talet i video 1 som dödade honom.

Pengar tycks vara det enda de har i huvudet, och som jag har nämnt tidigare ”byter” jorden energi nu i mitten av maj, och det kan mycket väl bli jokern i kortleken.
Folkets joker, och jag ska återkomma till den energiförvandlingen nästa vecka.

https://www.youtube.com/watch?v=y8HTr-F-FVM&feature=youtu.be

 

Ingen, i vart fall inte jag, vet än var vi har Trump
I Sverige lärs väl alla att han är en idiot men det säger mer om de vinklade ”nyheterna” än nått annat. Nu har man gjort lite hjälte av Trump, även i Sverige, så långt att man talar om att han borde få fredspriset som snabbt löste Koreaproblemet. Å andra sidan sägs här att det gjorde han inte för det var det Kina som gjorde. Det är enorma mängder teater överallt.

https://www.youtube.com/watch?v=I7toGUtxy5Y

Men en enormt erfaren CIA-man talar ut, och han har varit med sen Kennedys tid, och han påstår bestämt att Trump nu försöker göra det Kennedy också försökte nämligen att plocka ner ”den djupa staten” dvs tjänstemän som kör sina egna race och som på vägen har samlat på sig stora förmögenheter. Det var därför man skulle gå in i politiken, sa de i vart fall till mig, redan för 40-45 år sedan.

https://www.youtube.com/watch?v=HrqT2S0tIWU

Folk i USA håller givetvis ett öga på Trump; är han med på Agenda 30 eller inte?
agendaVill han ha en helt egendomslös underklass, eller inte?
Samma fråga ställer folk om Putin.

Kinas president har nog visat färg eftersom han utnämnt sig själv nyligen till diktator på livstid, och bränner ner folks byar och flyttar dem till Agenda 30-städer. Vår egen regering har bekänt färg bokstavligt.

Just nu äger 1% världen och 99% gör det inte
Planen är att samtliga, utom finanseliten, ska bli helt egendomslösa. Det är vi redan så långt att de flesta är fastighetsskötare åt banken. Men jag studerar folk som verkligen äger sina fastigheter och de stressas t.ex.inte speciellt om de förlorar jobbet ett tag därför att de bor utan räntor och amorteringar. Det kostar inte så mycket att gå runt, och man har besparingar sen generationer tillbaka.

Kennedy försökte?</a srcset=

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.