Kändisvinerna

leifgw

”Vinet släpps på tisdag. Leif GW Persson är inte speciellt orolig över konkurrensen från andra kändisviner. 

– Många av de där kändisvinerna går det ju inte ens att tvätta bilen med. De är gräsliga. Den där Per Moberg. Jag undrar hur han är funtad alltså som kan sätta sitt namn på sådant”

Anledningen till att Per Morberg har satt sitt namn på ett vin som inte är speciellt gott är givetvis för att tjäna skitmycket pengar. Det är ju den första regeln för kändisvin! Vad vinet smakar spelar egentligen ingen roll. Det borde Leif GW Persson förstå om han ska ge sig in i branschen. Läs mer

Om de är medvetna eller ej lär framtidens domstolar få klura ut
spokesman
Det kan ta 30 år eller 50 men alla som hjälpt till lär, förr eller senare, ställas till svars. Många av dem kan man säkert sortera in i gruppen nyttiga idioter.

Den kortlek som anses vara NWO:s handlingsplan innehåller kändisar, som badar i pengar och som gör reklam för sprit, och skälet att man spelar ut det kortet i ett beror väl på att berusade människor kan inte tänka. Det handlar i klartext om att supa ner folket.

Alk-drogberoende är kända för att manipulera sin omgivning men de är också lätta att manipulera och man säger givetvis inte till dem att ”nu vill vi att du krökar ner dina landsmän så det blir lättare att skövla ditt land”.

Man dinglar med löftet om ett ”eget” vin framför nosen på dem och det sker organiserat över precis hela väst, och det har gett resultat också så långt att alkoholkonsumtionen ökar dramatiskt sen 70-talet.

Alkoholkonsumtionen ökar i Sverige – Drugnews
Alkoholkonsumtionen ökar igen – Accent
Här dricks det mest alkohol i världen. Bara europeiska länder på topp …

I Kerala i Indien är det t.ex. totalt alkoholförbud tre dagar före ett politiskt val. Det har inte vi…

Leif GW är poppis, förmodligen för att han ”protesterar” mellan varven. Leif GW är mantalsskriven i media, och ett jobb han har är att normalisera alkoholisten för att ingen ska protestera då också lagstiftarna är på fyllan.

vinutomlandsStoppa alkoholen i riksdagen |  Sverige torde vara enda landet i hela världen där brottsdömda, aktiva narkomaner och alkoholister får stifta lagar. Det är inte speciellt smart eftersom ett alk-drogsymtom är att man känner fel.

Det är förmodligen enda landet i världen där du är konstig om du inte dricker sprit, och i de flesta andra är det tvärtom. Du anses väldigt märklig om du super dygnet runt eller ens varje vecka.

Hånfullheten ska absolut läras ut
Vanan att håna andra, som är ett klassiskt alksymtom, är något som också ska läras ut som nån form av normalkommunikation, och det arbetet har varit framgångsrikt sen 70-talet; Svenskar uppfattas som oartiga |  Svenskar – världens otrevligaste folk?  /  Är vi svenskar ohyfsade barbarer?

Funkar inte utomlands
uraDet är många som talar om att lämna Sverige, och en del av dem lär få vända hem igen, till ett land utan bostäder, därför att svenskens beteenden accepteras bara i Sverige.

Medelhavsländerna går som ett exempel allt oftare in för att byta turister, och nu vänder man sig mot det nyktrare Asien istället.

Den här typen ser man ofta på södra Cypern; Svenskorna tas på bar gärning i spansk turistort.

Allt fler européer super ihjäl sig  / Fler kvinnor dricker ihjäl sig  /  Dramatisk ökning av tonåringar som super 

Leif GW Persson om ångesten och alkoholen | Nöje – Expressen

SVT:s Leif GW Perssons viktnedgång stoppad av spriten | Nöje

Läkarens skarpa varning till Leif GW – Expressen

GW: Jag dricker för att hantera ångesten | Aftonbladet

Kortleken är mycket intressant att studera
Illuminati är ett kortspel från 1982 där spelarna representerar olika så kallade Illuminati, som i det fördolda kontrollerar grupper och kända personligheter för att nå sina egna mål. Går du igenom hela känner du igen massor som redan har iscensatts.

Hur som så har Leif GW, och ingen av de andra heller, speciellt mycket att vara stolta över när de hjälper till i den absurda massattack som pågår mot Europa och väst.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.