En ny galen lag som snabbt ger dig 4 års fängelse

sexrobotman

Saabs vd: Sverige är ockuperat av främmande makt
Vilken ”makt” han menar framgår inte men Boethius skrev en bok redan på 90-talet titlad: ”Någon som inte älskar oss håller på att förändra vårt land” och för allt fler torde det vara helt uppenbart. Med betoning på; som inte älskar oss. Var den osynliga handen sitter vet väl ingen. Jag själv är ofta inne på Kina främst av historiska skäl.

Nu ska vi se vad de ämnar hitta på
Män som deltar i samlag eller låter samlaget ”övergå i ett nytt moment” utan att inhämta ett uttryckligt samtycke från kvinnan kommer från och med den 1 juli att dömas för våldtäkt till upp till fyra års fängelse, rapporterar Sveriges Radio. Formellt är lagen könsneutral men justitieminister Morgan Johansson säger själv att han ser lagen som en ”viktig signal till pojkar och män”.

Jag har skrivit om denna nya lag förr, och varnat kvinnor att de kan komma att skriva på sina egna våldtäkter och därmed legalisera dem. Det är inte fel att säga att vanligt sex nu kriminaliseras, och den nya lagen lär inte bita på krigsvåldtäkterna som är ett avsevärt större problem än hur herr och fru Svensson lever.

Lagrådet sa nej till detta nya vansinne men regeringen körde över dem
Många, inte minst feminister, jublar därför att de på allvar tror att våldtäkter nu ska upphöra. Vi har redan en lag mot våldtäkter. Den lär inte ändra på sig. Feministerna är blåsta, och används som nyttiga idioter, som så ofta förr.

Det nya är att du måste ingå avtal
Kvinnor ska verkligen passa sig. När du har ingått avtalet kan den du gett tillstånd våldta dig hur mycket som helst i princip. För att undgå den risken måste du avtala tidsavgränsat. Detta avtal gäller lördagen den X/X-18 och endast för ett samlag. Vilket inte skyddar dig mot att just det samlaget slutar i en regelrätt våldtäkt. Vad ska du göra? Du sa ja… Kanada, som är ett annat experimentland, har redan denna lag och antalet anmälningar sjönk radikalt. Se den förra artikeln; varnat kvinnor… Män ska verkligen passa sig och se till att de känner sina sexpartners mycket noga.

sexrobotFritjof Persson, i två videos nedan, reder ut sin syn på folkhemsfascismen och dit får vi räkna den nya lagen som gissningsvis är beställd av robotindustrin. You can soon buy a sex robot equipped with artificial intelligence.

Man kriminaliserar vanligt sex, utrotar one night stand, kör ett par skandaler brett i media, och får folk livrädda för att ha sex med andra människor och sexhandeln har man kört ner i källaren då Sverige är det enda landet i hela världen som saknar en reglerad och övervakad sexhandel. De enda som kan ha riskfritt sex efter den 1 juli är partners som har varit tillsammans länge och som befinner sig i etablerade förhållanden.

Fem tips: Så kan du bemöta unga män som säljer sex
Via en total hjärntvätt har man fått folk att tro att sexarbetare är utsatt kvinnor som utnyttjas av hemska män. I verkligheten säljer fler män än kvinnor sex. Kvinnor köper rekordmycket sex – på grund av tidsbrist – Omni

I förra veckan frågade min författarkollega, som nu är på väg till Kairo, om det finns massage här på ön och jag nickade, och följdfrågan fick mig att studsa:
”Verklig massage alltså, inte sex.” Jag svarade att ja, det är verklig massage.

Sex får du bara sälja på gigoloklubbarna och på nightclubs
ex
Min kollega har redan noterat att raggning inte förekommer, och det beror på att du inte får marknadsföra sex på stán.

One night stand, som lär bytas ut mot robotar på sikt i Sverige, behövs inte eftersom gigoloklubbarna och nightclubs finns.

Det blir helt andra samtal, ett helt annat fritt umgänge och som vi kan kalla för ”normalt” när man talar med det motsatta könet på en krog t.ex.

Det är ingen som tror att du är ute efter sex eftersom du inte får sällja/ köpa på stán. När vi var uppe i Karpaz sa en rörelseidkare, som jag har känt i många år; ”I love You, Lena!” och min författarkollega hade då varit här tillräckligt länge för att inte genast sexualisera det.

Pojkar som säljer sex på stan är alltså olagliga här på ön
exDe som driver nightclubs och gigoloklubbar måste ha licens, alla papper i ordning. etc. Dit är all läkarövervakad sexhandel förpassad. Sverige har den skumma ordningen att det är tillåtet att sälja, inte köpa.

Eftersom sex är en drift i unga år har svenska krogar förvandlats till en sexmarknad och där uppe finns ”one night stand” och alla inblandade är oskyddade.

Poliskåren här på ön skulle fullständigt riva stán om inte sexarbetarna här på ön var säkra. Någon samtyckeslag finns det inget behov av eftersom du är med på noterna om du köper sex på en gigolo- eller nattklubb.CModCOdUsAEILm

Nya lagen beställd?
När man bygger en fascism ingår som ett av huvudnumren att stora bolag är de som bestämmer bakom scenen, och sen utför korrumperade politiker vad de begär och det gäller även avseende krig:

Saab pressade regeringen att behålla Jas i Libyen | 

Man folkomröstar inte huruvida vi ska kriga i Libyen eller inte, svenska folket hade sagt nej, utan man tar order ifrån sina arbetsgivare.

behovJag gissar att extrema Sverige är ett genrepsland, och via samtyckeslagen och förbudet att köpa, men inte sälja, sex kommer man att ganska snabbt etablera sexrobotarna. ’Sex Robots and Us’ documentary: How dolls could change humanity.

Eftersom alla som använde dem nu förmodligen skulle skämmas kommer det en gigantisk marknadsföring hur bra de är, hur inne man är om man använder dem.

Kändisar går ut och ”erkänner” och trenden är snart etablerad. Vi får se, tiden är den bästa domaren.

Vi är inte objekt
Men det intressantaste av allt är att socialfascister alltid betraktar oss som objekt. I verkligheten är vi subjekt. De vill alltid frångå naturlagarna, t.ex. att sex är en drift som ingår i behovstrappan. Om du studerar den ser man att ledarna har snart plockat av oss samtliga grundläggande behov:

Maten: ”Myndigheten är köpt av matjättarna” | ETC   / Docent: Livsmedelsverket bör fråntas sitt uppdrag..

Vattnet: 
Fluor i dricksvattnet kan ge cancer | SvD

Luften: Så dålig är luften – och så drabbas du | SVT Nyheter

nSex: Kriminaliseras 1 juli.

Säkerhet och stabilitet: De flesta hushåll har fått en broschyr vad de ska göra när dårarna börjar kriga.

Kärlek och vänskap: Har attackerats av feministerna i många år.

Makt och uppskattning: Tycks ha bytts ut mot maktlöshet.

Självförverkligande:  Stryps redan på dagis, och senast i skolan.

Artikeln fortsätter under filmen som meddelar det självklara att PK är samma sak som narcissism:

Du kan aldrig införa en ekonomisk fascism via fria val
Om folk inser vad en ekonomisk fascism är för något lär de säga blankt nej. I nuläget vet få bönder att det har blivit helt omöjligt att producera mjölk, eller ha djur på landet, därför att det är beställt gissningsvis av Coca-Cola. När alla mjölkbönder är avlivade, pågår som bäst inom hela EU, kommer Coca-Cola med sin kemiska mjölk Fairlife.

När arbetarpartierna är krossade kommer Lönesänkarna, osv.    Jakten på den försvunna skatten: Så blev Sverige ett skatteparadis ..

Nu pågår valdebatter och luften lär väl gå ur svenskarna i höst?
”Alla” har glömt då Portugal röstade fel? Irländarna? Slutligen är det EU som bestämmer om vi har röstat rätt eller fel. Annie Lööf förefaller vara utvald som statsminister denna gång så det sämsta du kan göra är att bli osams med nära och kära av politiska skäl.

https://www.youtube.com/watch?v=I4ciV3yXzy0

https://www.youtube.com/watch?v=rnohKmofjTg

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

3 kommentarer

 1. Johannes 3:16
  Ty så älskade Gud världen, att han utgav sin enfödde Son, på det att var och en som tror på honom skall icke förgås, utan hava evigt liv.

  Sverige ligger risigt till hos Gud.

 2. Jag delar din analys. Agenda 2030 ingår också i skeendet.
  Den kraft som driver på denna utveckling, tror jag är zion-judar.
  Uttryckt i och med Kalergi-planen.

  Greve Richard Nikolaus Eijiro av Coudenhove-Kalergi skrev boken ”Praktisk Idealism”, Som gillades tydligen mycket av judiske Baronen Louis de Rothschild som genom en av sina vänner, judiske Max Warburg i Hamburg, genast erbjöd 60 000 guld mark för att finansiera utvecklingen av dessa idéer inom organisationen den Pan-Europeiska Unionen.

  http://friasidor.is/planen-att-utrota-den-vita-befolkningen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.