Jobbar åt NWO

Skärmavbild    kl

En läsare visade mig alltså en artikel, Lugnet före stormen, publicerad av Bakom kulisserna, och i den visas följande film som den första, och i själva titeln sägs att The Rapture kommer snart. Lugnet är snart över! Vilket lugn? Känns som om hela världen är upp och ner.

Musiken är HOTFULL… samtliga texter är HOTFULLA
Skärmavbild    klMen vi har just lärt oss att ”The Rapture” är ett glädjerus i sju år.

Man kopplar ihop The Rapture med Trump, som man klippt ut honom som man vill ha honom. Han talar om lugnet före stormen, och man antar att han talar om ww3, dvs han ska starta ett världskrig nu och över hela världen.

Med hjälp av alla de trupper han nu tar hem?  
Och vi ska nu anta att han är Antikrist. Jag tyckte vår lärare sa att Antikrist kommer ifrån en minoritet.

En läsare pekade på att Trump har konverterat, och vi kan spåna fram och tillbaka säkert i veckor om det är han som slutligen är Antikrist.

De publicerar också en video där man kopplar ihop NWO med Bibeln vilket vår lärare också gör.

Men han talar om kommande sju glädjerusår, och här säljer man in terror, nu den 30 oktober över hela världen, och Antikrist är i princip redan utpekad dvs det är Trump.

Det skrivs; den 10 december i år där det verkar som att planen för att åstadkomma den Nya Världsordningen under Antikrists regeringen och visas som fullständig. Så med hänsyn till allt detta och vad jag har påpekat i den föregående videon finns det specifika händelser som är identifierbara såväl som med datum som verkar vara associerade med dem som vi kan beställa nu för att upptäcka en tidslinje som till synes börjar i slutet i oktober och fortsätter till mitten av december, under vilken vår fiende verkar planera att införa den Nya Världsordningen.

Vår fiende?
Den som går emot NWO nu jobbar åt NWO-människorna, för att skapa rädsla, men jobbar samtidigt mot Gud som vill ha detta bygge och organisation, med säte i Jerusalem, så man kan nacka alla samtidigt sen.

Men först skulle vi ha 7 glädjerusår, sen 3,5 år med en poppis person, och denne mördas, återvänder sen som satan och kör på i 3,5 år, och sen kommer det blodiga slaget.Skärmavbild    kl

Idag är det den 11 oktober, och detta hinns inte med till den 10 december
Artikeln blandar bibelcitat, tarotkort och NWO-kort huller om buller, och skribenten känns livrädd och vill nu rädda världen genom att projicera ut sin skräck på alla oss andra, vi också ska bli rädda, och fatta att nu går vi under.

Inte ett ord om att flertalet är överlyckliga i sju år för att de tror att Messias är tillbaka… nix, terror, senast 10 december 2019. Om vi ens lever då; allt går åt helvete den sista oktober.

Bakom kulisserna har begått självmord förr.

Fanns en kommentar under originalartikeln som översatts:

Skärmavbild    kl

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

4 kommentarer

  1. Jag tror inte Trump är Antikrist, det är med all säkerhet någon från Europa/ME’s närområde. Tror man får särskilja bankmaffian och NWO eftersom det är bankmaffian som bestämmer var och när NWO ska börja. Det verkar vara två olika agendor där. När Trump tar hem sina soldater är det för att han kanske har ett hum om vad han släpper lös. Är Trump en NWO-puppet så är han väldigt skicklig. Något skaver ang honom.

  2. Jag minns en gammal dokumentär som handlade om Nostradamus. Den måste ha varit från början av 80-talet för speaker-rösten tillhörde ingen mindre än Orson Welles. Enligt filmen skulle Antikrist lomma från mellanöstern. Kanske rent av Persien. Tar det ur mitt minne och det var länge sedan jag såg den. Antikrist skulle bära en speciell turban. Färgen nämndes i filmen men jag kan inte minnas om den var gul, blå, röd, grön eller annan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.