Jag-författarna dör nu??? Och samtliga nassar och fascister blir blåsta?

Piers Morgan torches Prince Harry’s ’unbelievable village idiot’ claim

Jag drev en skrivskola online i tjugo år, och eleverna fick inte skriva om sig själva på två år. Jag, jag, jag räcker aldrig till. Man måste hitta arketypen (urbild, urtyp; (psykologisk term) medfödd, för alla människor gemensam föreställning) för det är exakt den som gör så att folk känner igen sig. Nu köper nog inte västerlänningen mer än 0,2 böcker per år i snitt varför riktiga författare lär få det ännu svårare att tränga sig igenom. Men, värst av allt är att allmänheten nöjer sig med jag-böckerna förmodligen pga det västerländska kändiseriet.

Vi får se var Harrys skandalbok leder till, men den officiella världen tycks vända sig emot den, och samtliga som känner honom, utom möjligen frun, lär sluta tala med honom. Men jag antar att monarkihatare älskar honom.

Regel 1 A om du snor av folk; visa bokmanuset!
Fråga om det går bra att stjäla av folk. Alla säger nämligen ja. Jag missade det med en ung kvinna en gång, kände henne inte, kände bara mamman, och hon tillfrågades, och när boken kom ut blev dottern vansinnig. Jag hade gjort misstaget att anta att mamman informerat sin dotter, hade hon inte.

Personligen är jag övertygad om att man hjälper till nu, monarken ska hatas, och jag kan mer än väl tänka mig att kung Charles abdikerar, storebror vägrar, och Harry kliver in som kung.

Det låter säkert helt otroligt i dagsläget, men killen har inte speciellt mycket IQ, det har ryktats länge om att kungen inte är hans far, och att det röda håret kommer ifrån Dianas ridinstruktör.

OM vi tror på det är det logiskt att sätta Harry på tronen, fascister och nazister tar hand om honom sen, och den ”äkta” familjen sätter sig i säkerhet, på andra sidan jordklotet. Win-win, ingen jagar den äkta familjen, som i hatarnas ögon hade vett att avgå, men väl Harry längre fram.

Samtliga kungahus i väst förbereder flykt, utan minsta tvekan, inte minst vårt eget, det danska, och nu Englands.


Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.