Jag skrev det…

Högst upp har jag lagt teorin som går ut på att delar av världen lever i 3D och övriga i 5D eller så kan man använda mitt uttryck; Tvärtomvärlden.

Nu inleds isoleringen av hela väst?
Det är tal om att turkarna bör lämna Nato, och det var intensivt på tapeten pga statskuppsförsöket 2015. Natochefen uttalade sig nyligen om att man måste backa  Sveriges yttrandefrihet.

En viktig sak har införts här i TRNC nämligen att jag kan byta ut kravet på en viss inkomst, för att få visum, mot en rekommendation från en turkcypriot. Nästa steg kan mycket väl bli att du inte får visum alls utan en turkcypriot som backar dig. De flesta västerlänningar känner få eller ingen lokalbo eftersom vi är förmer, smartare, klokare, rikare, osv. Ingen turkcypriot lär backa brittiska rattfyllon…

Man kan också säga att det är skiftet mellan 3D och 5D som gestaltas.

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.