Jag har utrett, med hjälp av kidsen

nazi
Bilden ligger också läsbar längst ner

Jag har utrett under en timme med hjälp av kidsen varför miljoner och åter miljoner muslimer har gått i taket pga svenskt beteende.

De säger att skälen till raseriet ska man dela upp i flera bitar. Koranen är helig, därför att den innehåller det regelverk de lever under, som förvanskas grovt i väst via propagandan, som vi har studerat t.ex. tron på att kvinnor lider, de hatar hundar och julen, osv.

Anna sa mig att det är som om jag tog ditt visa och rev sönder det, du kan inte leva här utan, men inte bara att jag rev sönder det utan jag valde en dag då du var extra lycklig. Jag meddelar alltså dig att jag motsätter mig att du är lycklig. Du skulle givetvis bli mycket arg.

Abdul sa att skäl två är muslimpropagandan, uppeldande av Koranen liksom Erdogandockan som hängdes, visar tydligt att propagandan mot alla muslimer är helt absurd, och skrämmande. Han berättade om ett vansinnighetsdåd, se video 2, där nån hjälte gick in och sköt massor av folk i en moské.

Tredje skälet är bristen på respekt för andra människor, och att man lägger sig i deras liv. Privatlivet är heligt. Ett skäl är känslan av vanmakt därför att de som ger sig på Koranen, finns totalt fyra viktiga böcker, kommer att straffas av den högre makten, Gud, Allha (arabiska: الله (info), Allāh) är det arabiska ordet för Gud. Men man kan inte stoppa det, möjligen då om miljoner säger ifrån, och det kan få västfolk att tagga ner. De själva behöver inte ge nån ett kok stryk, det sköter den högre makten.

Kidsen sa att de förstår inte den extrema propagandan, och jag svarade dem att den beror sannolikt på att ert bankväsende är suveränt konstruerat, och skulle folk i väst få korn på det hotar det västbankerna. Eftersom kidsen inte vet så mycket om vårt banksystem hade de aldrig tänkt på det.

Jag förklarade att även kristna förföljs på många sätt därför att hela det tänket är ett rejält hot mot -ismen i sig.

Under filmerna ligger nyheten om uppropet att bojkotta Sverige, och en del reaktioner från FB.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.