Hur hantera radioaktivitet?

TRNC:s president säger blankt nej till krig.

Tyskarna har startat två världskrig… och folk har hängt på, eller försvarat sig, samt stoppat dem, men lejonparten länder har aldrig varit delaktiga.

WW1 var det första kriget som kunde kallas världskrig.

På den ena sidan fanns Tyskland, Österrike, Ungern och så småningom Turkiet och Bulgarien.

På den andra sidan fanns Storbritannien, Frankrike och Ryssland. De fick senare hjälp av USA, Italien, Japan och Grekland.

Under andra världskriget bildade Tyskland, Italien och Japan en allians som kallades för axelmakterna. På motståndarsidan stod de allierade.

I början av kriget bestod de allierade av Polen, Frankrike och Storbritannien. Senare anslöt sig även Sovjetunionen och USA.

Författaren Snyder anser att det är samma krig, bara pauser emellan, och det blir allt svårare att säga emot honom.

Man kallar dem förmodligen för världskrig därför att världen är i princip bara väst, och det förändras i och med imperieskiftet.

Det nuvarande imperiet har inte gjort annat än att kriga därför att det anses vara  lönsamt.

Och det är det säkert, om man skippar att tänka i fler generationer än i en.

De som tänker i fler inser att det är ingalunda lönsamt, och samtliga -ismer, som vill ha krig, borde förbjudas. Det tror jag personligen händer denna gång; politik försvinner helt.

Det sker den dagen ”alla” inser att man vinner inte bara för att många tycker samma sak, det är i huvudsak det brittiska imperiets motto ”Söndra för att härska”, deras PR-byråer, och energier som styr.

Eftersom jag ”inte får” dammsuga, diska etc – kan en barnunge göra – så är det dags att sätta sig in i:  Så här hanterar du radioaktivitet bl.a. via 19 livsmedel. Om inte kan faktiskt kidsen (och jag) dö.

https://youtu.be/c2gaGfPik90?si=dLLDzAWj9DPGtUog

WW3-Listan

Om Lena Holfve 18233 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.