FB-vän om klimatet

klimat kl

lbFOX news har kollat utvecklingen av klimatalarmismen sedan 1969 fram tills nu.

Först ett tag på 70-talet var det en ny istid, men sedan var det climate warming för hela slanten, och det är ju den klimatalarmism som man fortfarande i väst har som dogmatisk religion ,och som inte får ifrågasättas.

Såhär i efterhand så kan man se att det finns/funnits några typiska karaktäristiska fakta runt klimatalarmismen som gäller för denna 50+ års tidsperiod:
– INGEN, INTE EN ENDA, förutsagd katastroftidpunkt har blivit som alarmisterna sagt.

Så, nu när vi känner till detta undermåliga Track record, varför lyssnar vi fortfarande på dem?


OM min FB-vän är arketypisk kan vi konstatera här i gruppen att vi slipper väldigt mycket grubblande eftersom vi känner till den vobblande månen, solar minimum och frekvenshöjningen.

Listan

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.