Uppdat med en ny text från läsaren: Läsare om det nya Sverige, och ordet ”maktelit”

lbHej Lena!

Jag växte upp i det sista som var kvar av det gamla och friska Sverige, jag växte upp på en bondgård i en by och umgicks mest med den äldre generationen och fick lära mig arbeta tidigt och fick även lära mig sunt förnuft och tänka logiskt. Jag är enormt tacksam över att jag hade förmånen att få växa upp i det gamla Sverige med många ur den äldre generationen. Det Sverige jag lever i idag avskyr och föraktar jag och vantrivs i, jag vantrivs nåt så fruktansvärt att jag gör allt jag kan för att hålla mig så mycket det bara går utanför samhället.

Jag orkar inte ens knäppa på TV:n längre pga att den spyr ut störtfloder av reklam, sexuellt perversa ideologier, skitunderhållning som kopierats från USA och vinklade nyheter som bara är propaganda. Det moraliska förfallet har nu gått så långt att Sverige och väst kommer att falla rakt ner i helvetet ärligt talat.

Jag saknar de äldre generationerna nåt så enormt att jag skulle kunna gråta rakt ut.

https://sverigesradio.se/artikel/anna-lever-pa-knackebrod-och-vatten-har-inte-rad-att-kopa-mat

Nu börjar det forma sig exakt som makteliten vill att det ska vara.


Vi ska lära oss att ”eliten”, eller makteliten som du skriver, är boven därför att fascismen hatar allt utanför staten t.ex. privata företagare och vi ska hata alla som kan något eller har erfarenhet t.ex. äldre.

Man vet att bakom bygget ligger hela branscher och de hotar, mutar, utpressar sig fram till politiker. Jag har skäl att gissa olje- och krigsindustrin samt västbankerna.

Det är ett bygge som tar många, många år innan man är där vi befinner oss nu, på sluttampen. Nu är vi framme där man vill ha och söker krig, för att få förfina rasen och se till att bar starka kan klara sig.

Min chaufför tog upp med mig häromdagen att han tycker att alla ifrån Europa har kraftiga mentala problem, utom jag, och han undrade varför.
-Snart 14 år här, sa jag.


Läsaren la till efter att ha läst min text ovan:

Makteliten sitter inom stat, stlborbanker och jättebolag.
Treenigheten som bildar den fascistiska ekonomin.

Detta hänsynslösa ekonomiska system som plundrar och stjäl från folket kommer att skyddas av brutal polis och militär som kommer att slå ner och krossa folket vid minsta protest.

Vi har snart diktatur i hela väst. Det kommer minst att ta hundra år innan vi blir av med detta vidriga system här i västvärlden.

Det är just detta som snabbt på väg att hända nu, att vi får ett fascistisk system, men knappt någon fattar detta och framförallt i Sverige.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Ett fascistisk system består alltid av att stat, storbanker och jättebolag går samman i en treenighet som plundrar folket med skyhöga priser (inflation) och skyhöga skatter vilket sedan alltid leder till diktatur med brutal polis och militär som slår ner det plundrade och utfattigafolket vid minsta protest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.