Det sitter som betong fortfarande

webbilder stockholmstingsratt

Kvinnor är alltid goda. Här har vi ett samtal som handlar om att kvinnor är inte alltid goda. De kan vara förövare, misshandlare, och två av mina fosterbarn hade mammor som förgreps sig på dem sexuellt.

Psykologen i inslaget säger att män som misshandlas blir utskrattade om de går till polisen, och jag minns en portvaktsfamilj, 1960?, de bodde alltså på bottenvåningen i ett höghus, och frun slängde en gång maken genom ett stängt fönster så han och glassplitter föll rakt ut på gården.

Man brukar peka på att fler män slår…  sant, men lagarna är skrivna av män för män. Jag kan rätt fritt peta in 500 möss genom din brevlåda en natt… eller karaktärsmörda dig på jobbet…

felaktig dödaJag tog upp det här i ”Könskriget” och den väckte stor förvåning och jag var smart nog att skriva typ; det blir ingen jämställdhet alls innan vi får lagar skrivna av kvinnor för kvinnor. Inte ens de mest rabiata feminister kunde komma åt mig.

Numera går ett rykte att just feminister har ”invaderat domstolarna” vilket skulle kunna förklara en hel del av vad psykologen i videon säger, och det JK kom fram till; hälften av alla våldtäktsdömda män är oskyldiga.

Rapporten Felaktigt dömda

 

Jag ser ofta i pressen, på FB etc att det är agendor bakom ”åsikter”, och sällan fakta
Den bisarra situationen gestaltas bäst via en historia.

1986-87 skulle jag tro

Jag var inbjuden till kvinnoanstalten Hinseberg, och efter föreläsningen kom en kvinna fram till mig, och sa mig:
-Tack för att du räddade mitt liv, jag såg på dig att du hade kämpat hårt, och jag hörde det på domaren, för att jag skulle åka in. Jag hade inte överlevt ute en vecka till.


Hennes CV

Det var så från 70-talet då feminismen och den förbannade sociologin började förgifta riket att det fanns ett motstånd mot att låsa in kvinnor, synd om dem, mäns offer, säkert nån hallick som ligger bakom, en hemsk pappa kanske?

En annan domstolsperenn blev min FB-vän för nu tio år sen, hon sökte kontakt, och har alltså inte glömt bort vem som var drivande bakom det faktum att kvinnor kom att plocka ägg och mangla i ett tvätteri – istället för att skjuta i sig amfetamin; Hon var Sveriges första kvinnliga yrkesinbrottstjuv, och blev sen ren i 40-årsåldern, och är numera pensionär, gift, åker till Thailand varje vinter, och de fem barnen har överlevt, ingen av dem har suttit inne.

 

https://youtu.be/z3i3KmPTz2c

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.