Ett ”normalt” kvinnomord?

polisbristen

Skärmavbild klJag har nämnt förr att ordningspoliser utreder inte brott, får de inte ens, och det ser man tydligt på denna bild.

De uniformerade ordningspoliserna står med armarna i kors, och den kvinnliga polisen ifrån Krims Tekniska rotel bär på en påse och är fullt upptagen med vad man tror är ett relations-kvinnomord på Ringvägen 106 i Stockholm.

Skärmavbild kl

Grannar hörde bråk och höga skrik från lägenheten och en kniv ska ha kastas från ett fönster ner på innergården, enligt vittnesuppgifter till TT.

Polisen larmades strax före klockan 13, men enligt vittnen dröjde det minst till 15.30-tiden innan ordningspolisen kom till platsen. Då hade ambulansen redan varit där, och kvinnan var död.

Lär det bli bråk om…annie
Sverige har 30 000 poliser, på snart 10 miljoner invånare, och de hanterar 1,5 miljoner polisanmälningar per år.

Där jag befinner mig på Norra Cypern är de 20 000 poliser och brandmän, räknas som samma kår, på cirka en miljon människor, och många är turister och polisen fungerar som klockan.

Sverige borde ha runt 200 000 poliser, 180 000 fattas, med andra ord, men det har vi inte för då skulle det fungera, och då kan man inte bygga en polisstat.

Sambon är anhållen, och ett av fönstren i lägenheten bar spår av blod
Tekniska roteln har varit på plats i två dygn, vilket tyder på att det är knepigt, eller inte alls behöver vara som det ser ut på ytan.

Jag vill påminna om att 133 personer erkände mordet på Palme…

Skärmavbild klSå, det här kan vara vad som helst; en tredje person som trängt sig in för att skada paret.

Eller så har hon ramlat själv, och slagit ihjäl sig vilket inte är ovanligt, och han var packad och minns ingenting, och tror just nu att han har dödat henne, och kniven visar sig ha med något helt annat att göra.
Skärmavbild kl
Eller, som jag, som avskyr muntliga vittnen, alltid säger:
-Tack Gode Gud för Tekniska roteln!

Det brukar vara begåvade poliser, de reder snart ut exakt vad som hänt, och totalt finns det runt 50 yrken inom polisen. Hundpatrull, mordutredare, sjöpolis, osv.

Men, vi säger att det är ett ”vanligt” mord, och då bör hon ha varit lite mer full och svagare än han, och han bör ha varit full som en kanon, och det är vanligt att de inget minns alls.

Nio våldsbrott av tio är alk-drogrelaterade, så man kan nästan utgå ifrån det, och det finns väl ett tecken till som kan peka mot ett alk-mord.

De hade just flyttat in
Min erfarenhet är den att det är då alk-paren befinner sig på punkten ”Geografisk flykt”, som jag har markerat i schemat nedan, som våldsrisken är maximal. De tror verkligen på allvar att situationen ska bli bättre bara de flyttar, och efter ett par dygn blir frustrationen maximal därför att flytten inte hjälpte ett dugg. Läs mer i boken Botten Upp.

Ponera att det är ett av de få mord där alkohol inte är inblandad
Tja, då lär det visa sig att han har varit våldsam i princip hela livet, och i vår kultur är man lite hjältinna om man flyttar ihop med en rågalning. Därvidlag är vi väldigt udda; enda landet i världen?

Har du nu läst ända hit skulle jag vilja påstå på allvar att du vet nu mer om brottsutredningar och om hur Krim jobbar än vad Pedofilfrossarna gör. Grattis!

Jellinekkurvan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.