England just nu, och hur Imperiet bryts ner world wide

Vi har en läsare som skrev idag om det brittiska imperiet och det är få i väst som ens vet vad det är. Utanför väst upplyser man om den saken här och nu gissningsvis för att ingen ska protestera då man stoppar Imperiet en gång för alla?

Video 2 handlar om historiens största strejk, och nu är det sjuksköterskor och ambulansmän som har lockats ut, tron på att om många tycker samma sak så vinner man är stark. Båda arbetsgrupperna räknas som samhällsbärare så det blir ännu lättare att förbjuda strejker i England längre fram. Uppror ska fram, så det lär komma fler, och under dem kartläggs och registeras upprorsmakare.

Video 3 handlar om groteska hyreshöjningar vilket står för att villa-låntagarna är ute på hyresmarknaden nu.

Hyrorna stiger

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.