Intervju ang varför slöjan används förutom som solskydd

Det sägs i videon att slöjan används ”för att avsexualisera kvinnan”, och det föranledde mig att intervjua Abdul då han gjorde kvällens te.

Han sa mig:
-Anna har alltid slöja då vi är i Pakistan, men inte här, och du kan jämföra det med att lägga en banan med skal på marken, och en utan.

saudi
Prinsessan i Saudi har ingen slöja men är heller aldrig i folksamlingar

Den utan skal skulle genast dra till sig tusentals myror, och alla skulle äta av den. Bananen är snart slut. Den med skal är intakt.

Här är det ingen som helst trängsel, här behövs inte slöjan alls.
-Det är en energifråga, som en kvinna från Saudi sa mig?
-Visst!

Jag drar slutsatsen att det är sexualiseringen, ingår då en fascism byggs, som är i farten plus det faktum att västerlänningen inte kan energi.

arbogaPakistans yta är 796 095 km², de är 231,4 miljoner, och Sveriges är 528 447 km², och vi är 10 miljoner, eller som indiska Linda sa, med häpen min då jag visade ett foto från Arboga;
-Min Gud, ni har ju inga människor!!!

Men det har Pakistan, så behovet att skydda den rundstrålande feminina energin är nog helt uppenbar.

Kvinnan från Saudi sa mig att samtliga som inte skyddar den, som åker T-bana i Europa t.ex. under rusningstid kommer att vara helt slut då de kommer fram. Eller om de vistas på ett varuhus med mycket folk, etc.

Sen framförs givetvis åsikten att bränna koraner är yttrandefrihet.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.