”USA tränar islamister att attackera Ryssland”

Skärmavbild    kl
ISIS-teaterapor åker dit, gammal bild

lb ”USA tränar islamister att attackera Ryssland”

USA har förlorat all heder och har endast girighet, feghet, vidrighet, dumhet och usel moral kvar. Detta gäller även för hela västvärlden idag.

USA och det Brittiska imperiet är historiens värsta kriminella terrorister, och det finns inte det minsta tvivel om detta med tanke på hur många illdåd de gjort och hur många människor de dödat och skadat sedan 1500-talet.

USA och det Brittiska imperiet är historiens värsta massmördare, men fortfarande står totalt obildade och dumma västerlänningar och hejar på detta vidriga system som till och med utsätter sitt eget folk alltmer för de mest sinnessjuka experiment.


ISIS utbildas i USA, det har vi vetat länge, så det förvånar mig inte direkt.  De är legosoldater så de strider där du ber dem.

Svensken har matats med mord sedan TV:n uppfanns, och amerikanska värderingar, och jag ser också en enda gigantisk hjärntvätt.  Det är många genom åren som har undrat hur jag kan sätta mig i ett muslimskt land.

En gigantisk fördel är att jag slipper ISIS-folk, de grips direkt om de kommer hit, i Sverige sitter det Muslim brotherhood folk i riksdagen, och de har audiens hos statsministern! Jag slipper allt våld, eftersom det är nolltolerans mot våld, vilket leder till att även polisen är obeväpnad.

Jag slipper i princip all kriminalitet, mentaliteten finns inte ens, och min själ behöver det efter många år i Stockholms Tingsrätt.

isisSom alla vet har de tagit sig namn innehållande ord som ”muslim”, ”islam”, etc och det är för att västfolk ska tro att det rör sig om muslimer.

Gör det inte, då skulle de inte få 25 års fängelse om de kom hit, och som vi har sett förr är det 40-45 länder som slagit sig samman för att bekämpa dem.

Den franske MP har fattat, men han är nog rätt solo i väst. Befolkningen där vet heller inte att de har dödat väsentligt fler muslimer än kristna. De dödar vem som helst, om du betalar; nu ryssar.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.