Energimänniskorna, och en läsare konstaterar

Detta med energier är onekligen intressant tycker jag och det är något som jag ska läsa på mer om, förkovra mig djupare i. Har själv under min uppväxt varit med om märkliga ting som jag ofta har funderat kring, i synnerhet nu “på ålderns höst”.

Det är inte konstigare än att solen går upp, och ljus drar igång ditt hormon kortisol som gör så att du är vaken, och när solen gå ner träder melatoninet in och söver dig. Allt är energi, också du.

Vi vet att det finns en sol, som påverkar oss, och numera har väst ansett att det finns bevis för att även månen påverkar oss. Det tog tid trots att man känner till ebb och flod.

Västkulturen har inte en susning om att Jupiter, Venus, Saturnus påverkar oss minst lika mycket 
Men det kommer. I Asien har man använt dessa system i tusentals år. I Sverige finns en energikille värd namnet, och han bloggar ofta om politiker. Han har analyserat mig, liksom många andra författare / skådespelare, Lena Holfve om hyckleriet i Sverige och mer om den sublunära sfären.

Är man intresserad ska man absolut hoppa med i min kurs ”Lär känna dig själv”  Där får du lära dig hur du går igenom precis hela dig själv. Den är skapad för att ge människor en starkare identitet, och därvidlag är den i hamn. Kursen har också en egen ”skolgård” där det finns såväl samtal om saken som mer material.

Jag använder ett riktigt indiskt geni
Du får lära dig hur du tar fram din måne, och sen letar du upp vad geniet säger om att t.ex. ha månen i Skorpionen.

Men det finns fler, se nedan
Jag har utrett detta i 35-40 år snart, och det jag gillar är att man får enorma mängder aha-upplevelser. Trots att jag botaniserat detta ämne kan jag väldigt, väldigt lite.

Men när man kan det kan man ha en väldig nytta av det men denna analys är gjord av mig – en amatör:

Jag bad en 45-årig tjej om hjälp häromdagen, och kollar jag på hennes transiter (energier just nu och alltså inte då man föddes) ser jag att hon har venus (kärlek, vänskap, pengar, resurser) och uranus (överraskningar) i sitt åttonde hus (ditt öde, bedrägeri och korruption)  och merkurius (kommunikation) och solen (jaget) ligger i det sjunde huset (partnerskap).

Uranus så nära venus bör innebära att personen just nu når insikter om livet och döden som andra knappt kan föreställa sig. Personen kan se klart på inkarnationens hemligheter och har lätt att få kontakt med andevärlden.

Eftersom jag bad om hjälp med ett UMS-projekt kan en sån person tänka; ”De som ska dö får dö” och det kanske man inte vågar / har lust att säga mig även om jag är sån att ärlighet skulle glädja mig.

I det läget kan en svensk bli knäppförklarad – så vi tiger
Just denna kvinna lider av det för vederbörande är mycket smartare än vad folk förstår men det kan kosta skjortan att ”visa” sånt i Sverige. Vår förmåga att knäppförklara allt vi inte begriper täpper till munnen på de flesta i Mobbarlandet 1 A. Personen har merkurius (kommunikation) mycket nära sin sol i partnerskapets hus så hon funderar på saken. Tar venus och uranus i det åttonde huset ”över” kan denna person lura mig / manipulera mig alt. omvärlden. Eller tankarna kretsar runt manipulation. Det finns ju en god sådan liksom en ond beroende på syftet.

Tiden är den bästa domaren, och jag själv fortsätter plugga på livstid förmodligen, och tycker att det är roligt.

Nu är man två om saker och ting ofta, och tittar vi på på mina egna energier just nu har jag merkurius (kommunikation) och solen (jaget) samt kyron i det tionde huset som är det offentliga huset. Venus ligger i det elfte huset för ideal, tankearbete, filosofi. Det är därför jag får energi nu att skriva böcker.

Jag har tomt i det åttonde huset så det är inte troligt att hon manipulerar / bedrar mig men hon bedrar / korrumperar / manipulerar / ljuger för nån.

Det man gör sen, om man studerar detta, är att man antecknar vad man har analyserat fram / vad energifolket säger i alla videos nedan, och sen kollar man i efterhand hur rätt de fick. Får de ofta ”rätt” är de väl värda att lyssna på.

Nån hobby ska man ju ha!
Det som är marigt för västmänniskan är tanken att vi inte skulle välja, bestämma, styra, ställa, kontrollera precis allt själva. Vi går till val vart fjärde år, väljarna bestämmer vem som ska regera – det är vår grundplattform. Vi har svårt att ta intill oss att Pluto styr att vi får en eländig regering enbart för att en massa saker som inte fungerar ska krossas och rivas ner. Många kör med att allt är Putins fel… Pluto har de aldrig ens hört talas om.

Indiska geniet vi använder i kursen:

 

David Palmer  Hans app som du kan testa sju dagar gratis, och hans månadsgenomgång.

En gång i veckan sänder Tom Kaypacha en energimässig ”väderleksrapport”

 

Sänder inför fullmånar och eclipser

 

Sänder i princip dagligen  gör Wonder Girl

Kelley Rosano sänder en gång i månaden

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.