En läsarfråga om framtiden

brainfog

lbHej, Lena, jag vill bara säga att du har helt förändrat hela min släkts syn på psykisk ohälsa och vi var några igår som undrade hur länge du orkar stå på? Om det är som vi nu tror är det förfärligt.

Jag har gett UMS fem år, och det lär bli tio böcker totalt kanske, som ska skrivas så att folk kan ta sig ur utan mig
Jag ska kunna dö helt sonika men inte metoden. Inom UMS ”utbildas” nu flera ambassadörer som var och en kommer att göra sitt. Jag planerar alltså att gå i pension på allvar då jag är 70 år. Men inte innan jag har producerat det som idag är kurserna online i bokform även parade med tusentals medlemmars erfarenhet av att ta sig ur.

Jag kan se på mejl jag får att de verkligen är självständiga, utan mig
Det de har framför sig räcker och det är avgörande dvs jag slutar den dag jag får bevisat för mig att texterna räcker fristående. Det ser du själv på min mejl att de gör de rätt långt redan avseende mögel t.ex. Nästa kommer att handla om parasiter som folk också blir jättesjuka av men som ”inte finns”. Det som återstår för mig privat sen är att inte börja slå folk på käften som yrar om den humanitära stormakten för den är inget annat än ett monster.

Hej Lena!
Jag har inte Facebook, så jag tänker att det här är ett bra ställe att posta det här på.

Jag heter NN och min utmattningshistoria är lång. Jag är strax under 30 år och har aldrig riktigt orkat någonting. Har haft ont i lederna i hela mitt liv, huvudvärk, bihåleproblem och återkommande halsinfektioner, varit deprimerad/nedstämd, varit ”seg” i huvudet och tappat ord och så har jag kraschat två gånger. En av de två gångerna med antidepp-medicin som resultat och det blev givetvis inte bättre (vilket du förklarar för oss i skolan). Den senaste en totalkrasch som kom att göra mig sängliggande ”på riktigt”. Jag har mer eller mindre varit sjuk hela mitt liv, där mögel och borrelia är huvudorsakerna. Ska efter påsk påbörja den ”stora” avgiftningen för mina specifika förgiftningsrötter. Jag är så tacksam!

Jag vill bara säga tack!
+ Det är så fantastiskt att kunna tänka igen
+ att inte vara sjösjuk så fort man går genom ett rum
+ att en bilfärd inte känns som en berg-och dalbana
+ att inte vara livrädd så fort man går i en trapp
+ att veta vad som är fel och
+ att veta hur man åtgärdar det
+ att inte känna sig ensam
+ att ta en promenad runt huset
+ och att kunna cykla igen!

Tack Lena och en glad påsk önskar jag Dig!

Allt gott!
/S

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.