En syning av New Ages gurus

Jag började utreda astrologin runt 1985-86 och den utredningen är inte klar ännu. Jag köper i princip den indiska, men inte alltid den västerländska, och vi har sett indier göra videor om hur västfolk snor lite här och lite där, och totar ihop fel. Den utnyttjas inte sällan av New Ageskojare.

Under cirka tio år utredde jag New Agefolket, och kryssade samman med författaren Sylvia Browne, jag förstod ganska snart varför de höll sig på internationellt vatten dit inga åklagare når. Jag besökte en kändis från TV, en veckoslutskurs, och att jag kunde gräva upp hans brottsregister sen förvånade mig inte. Han åkte dit sen…

Jag var på en veckoslutskurs där det påstods komma plasma från andevärlden, och så vidare och så vidare, man hinner en del på tio år om man har som hobby att syna bedragare, och mina läsare vet att jag älskar att gräva upp bedragare.

De är de västa kriminella vi har, i botten ligger ett helt outstanding människoförakt
Jag undrade ofta vad ska jag med det här till? Jag skrev inte böcker då, hade en 20-25-årig paus då det av olika skäl var viktigt att jag var ”försvunnen” från bokproduktioner. Jag är glad för erfarenheten idag även om det då kändes som en rätt skum hobby.

Som alla vet har jag funderingar runt en bok där jag går igenom våra inhemska donationsbluffmakare, men de är i princip harmlösa i jämförelse med sådana som Browne, bilden högst upp, som säljer ”andlighet”.

Det känns viktigare, i så fall, att producera en ren lärobok i konsten att läsa av ögon t.ex. Jag har hört till leda att politikerna måste… straffen måste höjas…

Det är allmänheten som behöver lära sig att läsa av folks själar, det är den billigaste, och smartaste vägen man kan gå.

Jag gjorde det med mina barn, vi kollade på TV, jag använde ofta nyhetssändningarna, och så gick vi igenom ögon.

Det är noll idé att varna barn för ”fula gubbar” eftersom de värsta bedragarna är oerhört charmiga, du kan aldrig manipulera någon om du är otrevlig, och de säger aldrig något som stör dig, inte innan de har dig fast.

En som är van från domstolsvärlden vet dock att de läcker som såll, trots att de inte tror det.

Ett bland tusen knep: Du kan testa på din bekantskapskrets och lyssna hur många som använder uttryck som; ”pengar är inte allt här i världen”. Det gör tio av tio bedragare därför att de är girigheten själv.

Västerlänningen befinner sig i det läget just nu att denne är rädd med automatik för mannen nedan men har öst miljoner över damen, som är ladyn jag kryssade med, dyrt var det.

Kriminalpolisen ”Rambo”

Det är nämligen så, jag har testat, att folk regerar enormt om jag säger:
-Jag pratade med en av byns kriminalpoliser igår.
-Men oj, nämen nej, och hu! Fy!

De ändrar inte sin syn, inte ens då jag mejlar över en bild..

Jag har testat, på samma cirka femtio svenskar, följande replik:
-Jag kryssade i Medelhavet med en andlig New Age författarna från USA.
-Vad läckert!
-Ååååh!!!

 

 

De ändrar inte sin syn på den fantastiska damen heller när jag mejlar över en bild.

Testet utfördes för nu cirka tio år sen.

New Age and Law of Attraction gurus have been on the rise since Rhonda Byrne released her 2006 film, The Secret.

But there is a sinister industry and reality that lies behind the teachings of New Thought which seemingly goes unnoticed.

Spread the love
Om Lena Holfve 9224 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.