En mycket allvarlig fråga, man bör ta ställning till

rysslandEn läsare pekar på ett stort allvarligt problem, vår skeva världsbild, och som jag tror att varje svensk skulle behöva fundera igenom.

Jag ser en smått naiv propaganda; ryssarna faller snart, ryssarna är svaga, osv. Om jag nu minns rätt har ryssarna 300 000 man igång, ska nu ha igång 2 miljoner, kan sätta in 3 miljoner, 30% av statsbudgeten ska vikas, och ingen har nånsin spöat dem i hela världshistorien. Den som känner ryssar vet varför, se video 1.

Vi är illa ute, när vi hade en statsminister som kunde säga i pressen att de saknar ”förmåga” att anfalla Sverige, och ingen sa emot. Ingen! Inte en endaste liten journalist. Jag letade, länge. Det är verkligen en Hollywood-fantasi. Vi har inte ens värnplikt, nån militärt kunnig sa mig att vi har tre bataljoner som kan hålla Stockholm nån timma.

Min bedömning är att om ryssarna går in bestämmer de sen om vi ska få vår stat tillbaks, eller inte, och jag tror inte att vi får det. De gör inte om ww2-misstaget att bara splittra upp Tyskland. Inte nu, när de har fattat att det är ”nazister överallt”. De kan i princip lägga hela Skandinavien under sina vingar.

Vi är inte där ännu, kan ske i morgon, kan ta tio år till, och då har vi ännu fler som ser ut som svensken högst upp. Just nu anser regeringen att 10% av befolkningen är aktiva alkoholister, fel säger AA, 20%. De är helt stridsodugliga, och övriga tillhör en generation som fått lära sig att det är fult att slåss. De kör ofta med passiv aggressivitet om de är nått. Funkar illa på den ryska armén.

Svensken vet dessutom mycket lite om vad som händer i världen, är fullständigt dränkt i CIA-propaganda, de tror t.ex. på allvar att Putin är diktator, en gubbe ska bort, sen är det klart ungefär.

En ryss kan i nuläget säga:
-Vi måste uppenbarligen ta ansvar, igen!

Jag har skrivit det förr; man bör fundera igenom sin egen inställning, vifta med en vit näsduk eller ta fram bössan.


lbOm jag förstått saken rätt har Ryssland bara använt det minsta av sin militär av kriget mot Ukraina (väst) Gud nåde om väst fortsätter att provocera Ryssland.

Ingen har någonsin klarat av ett krig mot Ryssland genom historien och ingen kommer någonsin heller att göra det, jag säger det igen, den som krigar mot Ryssland har skrivit under sin egen dödsdom. Ingen klarar av ett krig mot Ryssland!

Väst må ha vapen, hjälper inte det minsta, västmänniskor är fega och lever i Hollywood-fantasier och klarar inte av ett krig mot det urstarka Ryssland, västmänniskor skulle fly.


 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Ryssland behöver inte skryta, skrävla och fantisera som USA gör eftersom de har en urstark mentalitet och kraft. Den som är stark behöver inte skryta med sin styrka. Som exempel på detta är världens bästa slalomåkare genom tiderna, Ingemar Stenmark, han var tystlåten och skrävlade aldrig och vann gång på gång. Samma sak har det urstarka Ryssland gjort och kommer att fortsätta göra, och Gud nåde om väst utmanar Ryssland, då gör Ryssland slut på väst en gång för alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.