En läsarfråga om Saudi; real- eller ideologipolitik?

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klJag har inte varit i Saudi, inte mer än på flygplatsen timvis ett par gånger, men har ett dussin bekanta ifrån det landet som jag har talat rätt mycket med. Jag kommer förmodligen besöka Saudi under år 2020 och då bo i en familj. Jag är väldigt förtjust i en liten pojke, som jag lärde känna i somras, och jag vill absolut återse honom, hans bror, mamma och mormor.

Läsaren frågar hur de kan vara före oss i utvecklingen när de halshugger människor.

På 70-talet lämnade vi allmänpreventionen och övergick helt till individualpreventionen. Det är den största skillnaden mellan deras och vårt system. En annan stor skillnad är att inga länders UD förtalar länder i den hisnande omfattning som sker i Sverige.

Talar man med studenter ifrån Saudi, men även ifrån Pakistan, säger de entydigt att dödsstraffet har två uppgifter att fylla. Dels ska t.ex. farliga psykopater avlivas för att de är obotliga och skadar tusen och åter tusentals människor årligen, och dels är det meningen att folk ska skrämmas så de inte begår brott alls, för att konsekvensen är för stor, och för att människan inte mår bra av att begå brott rent mentalt och själsligt.

Jag själv har alltid ogillat dödsstraff därför att de som dömer ut det vill förmodligen ha 110% bevis vilket i så fall leder till att folk släpps hellre än att man vill riskera att döma fel.

De lyckas skrämma folk
Total of 599 crimes were reported in Saudi Arabia, or .06 crimes for every 100,000 people. By 2006 those numbers had gone down with murder at .010 per 100,000 population, sexual offenses at .046 per 100,000, and thefts offenses at .04 per 100,000. The total number of population of Saudi Arabia is 33.4 million with 50% of youth population are under 25.

De är 33,4 miljoner, och hälften är under 25 år, och de hade 599 brott anmälda, och vi är 10 miljoner och brukar ha 1,6 miljoner anmälda brott. I TRNC ligger statistiken där nånstans också, som i Saudi, dvs nästan ingen kriminalitet alls, och den som finns utövas i allmänhet av turister.

De menar att vi i väst borde inse det orimliga i att psykopater tar sig fram, får makt, startar krig och elände, rånar folket etc som de anser sig se sker i väst.

Frågar man vad de tror kommer att hända i väst säger de Skärmavbild  klatt antingen dödar de er eller så dödar ni dem. ”Skulle ni bara låsa in dem lär de hitta på nytt elände ifrån cellen.”

Utreder man deras påstående att psykopater är helt obotliga får man fram att det anser forskarna i t.ex. USA att de är, och att de har helt andra hjärnor än normalbefolkningen.

Vi anser att det är socialt – psykiskt och de anser att det är fysiskt och i långa stycken ärftligt varför en avrättning förhindrar att nya föds. Det finns mycket material om det hela men här är en artikel: This is why psychopaths cannot be cured – Business Insider

Skrämma folk från att begå brott kallas för allmänprevention
Skärmavbild  klDet frångick vi helt 1971-75 och började med individualpreventionen dvs alla påföljder ska vara bra för gäringsmannen.

I Saudi gör man alltså tvärtom, och har en tydlig allmänprevention och visar upp vad olika brott ”kostar” och tillhöra ISIS t.ex. kostar i nuläget 20 år, och hjälpa dem kostar 12 år.

Vi har fört in sociologin sen 70-talet som går ut på att ingen som inte är fattig blir kriminell, och det fnyser Saudi åt, och således åker även socialgrupp 1 dit för t.ex. korruption. Saudi Arabia Arrests 11 Princes, Including Billionaire Alwaleed bin Talal.

Hos oss kan ingen åka dit för det eftersom vi inte ens har en lag mot korruption, enbart en mot direkta mutor. Eftersom socialgrupp 1+2 inte kan begå brott, de är ju inte fattiga, behövs ingen lag mot korruption då fattig aldrig arbetar i yrken där man kan korrumperas.

Skärmavbild  klSverige tror alltså på sin sociologi, vilket nog är ett medberoende, och då kan man importera ISIS-soldater, och ge dem mycket bidrag så är problemet löst. Man tror det, eftersom det är fattigdom som gjort dem till knarkande ISIS-soldater, och som var och en ofta har dödat hundratals och våldtagit tusentals. Man tror alltså inte på att det föds människor vars största hobby är att skada andra och försätta dem i vanmakt.

Får de bara pengar så lägger de av, och den uppfattningen skrattar i princip hela världen åt, speciellt som det helt saknas fakta bakom den tesen och önskan att få bygga ut hjälpindustrin samt få den att svälla vilket kan se snällt ut på ytan men är i verkligheten rätt elakt.

Vår press tycks ha snappat upp att stora delar av världen gapskrattar åt vår syn; Det mesta kriminologerna säger kan vara fel | SvD.

Vi är inte direkt kända för att ha en försumbar kriminalitet men ändå vet vi – som vanligt –  att vi är de enda som tänker rätt. Vi har cirka 10 000 nyingar inom kriminalvården årligen så vi har inte lyssnat på Saudi alls; som säger att det är inte bra för människan mentalt och psykiskt att hamna i brottslighet. Deras system innebär att få gör det; 599 brott anmälda på 33,4 miljoner människor. Man bör nog fundera igenom frågan därför att vi har 1.600.000 anmälda brott och är blott 10 miljoner.

Det finns varuhus enbart för kvinnor
Vi sexualiserar det men det är en energifråga. Frågar man om de har kvinnor som är helt slut ruskar de på huvudet och de har aldrig hört talas om nån psykisk ohälsa, utmattning, depressioner, etc vilket i långa stycken helt säkert beror på vår mat men också på kravet att kvinnor ska leva som män. Den förklaring jag fått är att den feminina energin strålar ut som en rockring och kan inte styras – maskulin energi är som en spjutspets och kan styras. Skyddar man inte den feminin energin blir man ”uppäten”, trött. slut, arg och frekvenserna sjunker.

argkvinnaNär kvinnor tappar sin kvinnliga energi och kliver in i den maskulina styrkan och ”doer”energin så lägger hon automatiskt på sig ett maskulint skydd, ett ”klarar mig själv” skydd och energin blir då svårgenomtränglig och ej så mottagande.

Hon tappar sin rätta essens och vibrerar därmed i fel energi och det är ofta här som det uppstår problem i relationer eftersom plus och minuspolen inte längre är rätt, attraktionen/dragningskraften har tappats.
Läs mer

Why Feminine Energy is Kryptonite for Men – Whitney Virginia Morgan …

Få hos oss vet om att det är så att kvinnor i väst hamnar lätt i fel frekvenser, och det vet man mer än väl i Saudi. Det kan tilläggas att jag ser nästan aldrig kvinnor ifrån Europa som det strålar om men det ser jag dagligen här för det är det normala.

Skärmavbild  kl
Just denna bild är tagen i Kina

Kvinnor sticker ut avseende parkeringsskador
Det är samma hos oss, och anses bero på att brösten är i vägen så vi ser inte helt ok när vi ska backa och då löser man problemet och som finns i verkligheten, genom att ge kvinnor större parkeringsplatser. Det skulle bli ramaskri hos oss om nån ens kom på idén eftersom båda könen måste behandlas exakt lika. Vi kallar det jämställdhet och andra skulle nog kalla det för kvinnoförtryck att vi inte får vara som vi är.

Kvinnor får i många länder inte arbeta som frisörer, därför att kvinnors kroppar klarar inte av det yrket, och kollar man hos oss; Flera studier visar att frisörer lever farligt.

Det struntar vi i
Vi fattar beslut efter hur vi vill att det ska vara, och är det inte som vi vill förnekar vi det hela.

Vi löser heller aldrig problemet flyttatt t.ex. kvinnor inte klarar av frisörsyrket eller att vi behöver plats för att parkera utan det problemet lär få fortsätta eftersom vi inte gillar lösningen eller ens tanken att kvinnor inte skulle vara som män.

Personligen gissar jag att det kommer vräka ut folk ifrån landet och de landar först i EU-länder av typen Portugal, Spanien och när de vant sig av med Sverige, vet hur det är att bo utomlands, och de har mött tillräckligt många människor från resten av världen – samt sluppit den svenska propagandan och hjärntvätten – kommer en del av dem att vandra ännu längre sydöver när EU kraschar, och in i länder som Kuwait, Saudi, etc.

Svensken lärs i nuläget att USA är toppen, Ryssland, Saudi etc är hemska osv. och det sker via propaganda som inte sällan är rena lögner. Det är därför förmodligen som man inte nämner med ett knyst att 40 länder med Saudi i spetsen har tagit fighten mot ISIS. Det passar inte in i den bild man vill sprida.

Så svaret på läsarens fråga är; Saudi ligger långt före oss i konsten att skapa ett samhälle där du kan röra dig fritt dygnet runt utan att riskera att bli nedslagen, rånad, våldtagen, osv. Jag vet exakt hur det känns att kunna röra sig helt fritt också nattetid för det är samma i TRNC.

Överfall saknas helt även här
IMGExisterar inga. Sist var en arab som hade bitit, knuffat och skrikit könsord mot en student ifrån Ukraina, och han åkte in på sju år, och det bör ha varit för fem år sen.

Det publicerades brett här och i grannländer så nu vet ”alla” vad det kostar att bete sig så. Det finns inga ursäkter för sexattacker, sa domaren. Jag var med om just en sexattack förra året i Sverige och det ledde inte ens till åtal.

”Alla” vet att du utvisas om du ens börjar slåss därför att det är nolltolerans mot brott. Sist någon slogs bör ha varit då tre studenter ifrån Turkiet utvisades på livstid då de hade börjat ett slagsmål uppe vid universitetet för nu fyra år sen?

De kommer aldrig någonsin att införa individualpreventionen

saudi
Baskettjejer i Saudi

Det finns inte ens på kartan, och Saudi kommer gissningsvis att ha 500-600 brott per år på 33,4 miljoner invånare fortsättningsvis därför att få eller ingen vågar begå brott – konsekvenserna är för stora.

Då slipper man också locka in unga i kriminalitet, som sen ska befolka fängelser och hålla igång hjälpindustrin som hos oss, och som vi vet inte är speciellt bra för människan.

Sist jag kollade i TRNC satt 113 människor i fängelse, häktade inkluderade, och 95% av dem var utlänningar och här är det uppror just nu därför att befolkningen upplever det som förfärligt. Man hade väl tre bostadsinbrott förra året mot normala noll.

Jag har träffat kanske trettio från Europa, som bor och arbetar i Saudi, och minst lika många indier som gör det och de stortrivs.

saudiSenast två sjuksköterskor från Finland som sa att de får tre gånger mer betalt, tusen gånger mer uppskattning och kärlek och de känner aldrig rädsla eller obehag någonsin.

Det beror förmodligen på vem man är om man trivs i Saudi eller inte. Rånmördare trivs nog illa för rånmord ger dödsstraff.

-Nej, det är inte sant att tjejer inte får ha idrott i Saudi…
-Nej, det är inte sant att alla går i svarta tält…

Du kan själv studera en onlinebutik och själv ta reda på vilka kläder som säljs, och det finns många fler online.
www.elabelz.com  och www.zara.com. Ställ dig frågan hur det kan komma sig att dessa butiker finns om det vore så att alla går i svarta tält.

Ni marineras i en helt vettlös propaganda.

https://www.youtube.com/watch?v=8Bptg8Qu_-8

https://www.youtube.com/watch?v=ylVN1tEhmDs

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.